Nyt riittää eläinten kaltoinkohtelu - tarvitsemme toimia, emme selityksiä

teija kangaslampi
kangasala

/ #4 HIENOA !

23.01.2010 00:33

On tosi hienoa, että ihmiset jaksavat ja haluavat vilpittömästi auttaa eläimiä.
Tässä adressissa pidän myös siitä, että siinä puhutaan inhimillisesti myös tilallisten yms jaksamisesta. Totuus on se, että tilalliset vedetään tiukempaan ja tiukempaan jamaan eläinten ja tilojen suhteen. Kiitos tästä eduskunnan ja eu:n. Kun tilallisella on jo niin paljon velkaa että pois hyppääminen ei enää kerta kaikkiaan käy ja jaksaminen on todella tiukoilla ja apua ei saa koska sitä ei kertakaikkiaan ole saatavilla - alkaa usein alamäki. Kun voimat uupuvat ja kun mieli ei enää jaksa, ei näe elämää tai asioita selvästi. Tällaisista asioista tiedetään kyllä. Mutta kukaan ei halua tehdä niille mitään. Koska se tarkoittaisi osallistumista ja vastuun kantamista.
Suomessa on paljon kaikenlaisia kanavoita sosiaaliluukusta lähtien mutta todelliseen hätään ei ihminen niistä apua saa. Tästä esimerkkejä on julkisuudessakin silloin tällöin sangen runsaasti. Ne jotka julkisuuteen tulevat ovat jäävuoren huippuja.

Mot ohjelma 16 ja 17.4 2007 oli järkyttävä esimerkki siitä, miten ihmisiä ja eläimiä voidaan kohdella miten sattuu. Vain koska kyseinen teurastus kuvattiin tilallisen toimesta, tuli järkyttävä todellisuus julkisuuteen.
Voi olla, että kyseinen ohjelma löytyy ylen areenalta vieläkin.

Adresseissa on paljon hyviä vastaavia adresseja. Tähän adressiin on tullut mukavasti nimiä. Hyvä niin ! Toivottavasti tämä adressi löytää perille ja saa asioita eteenpäin :)