Pikisaaren virkistysalue säilytettävä Nousiaisten kunnalla

Maritta Lehvonen
Nousiainen

/ #1 Väärä toimintatapa paikata kunnan kuralla olevaa taloutta ?

31.01.2010 11:54

Toki ymmärrän, että kun kunnalla menee taloudellisesti heikosti, pitää keksiä keinoja parantaa tilannetta ja rahaahan silloin tarvitaan. Pikisaaren myyminen tuntuu kuitenkin lyhytkatseiselta ajattelulta jonka seurauksena sisämaan kunta menettäisi ikiajoiksi korvaamattoman upean merenrantapaikkansa !

Kaikki kuntalaisille tarjottavat palvelut eivät voi tuottaa suoraa taloudellista hyötyä, mutta minkä hyödyn kuntalaiset saavat virkistäytymisen muodossa hienohiekkaisella, kulttuurihistoriallisesti upealla alueella olevalla rannalla ? Terveyttä - iloa mieleen ja hyvinvointia ruumiiseen.

Jos Pikisaaren myynnistä järjestettäisiin kuntalaisäänestys voin olla hyvin varma lopputuloksesta - ei sitä haluta myydä !

Toivon todella, että kunta keksii muita keinoja kuralla olevan talouden helpottamiseen kuin Pikisaaren myynnin. Sen sijaan Pikisaaren olemassaoloa ja sen palveluja tulisi mainostaa paremmin ! Meidänkin perheellä meni aika kauan ennen kuin tajusimme tuon upean paikan olevan NOUSTELAISILLE tarkoitetun. Vasta viime kesänä aloimme siellä varsinaisesti käydä ja haaveilimme jo tulevasta kesästä ja rannan aktiivisesta käytöstä jonka yhteydessä on aina hieno käydä myös Louhisaaressa.

Järkeä ja malttia päätösentekoon toivoen,

Maritta Lehvonen,
kahden lapsen äiti Nousiaisista