Adressi Israelin tueksi!

Juhani Starczewski
Adressin tekijä

/ #2369 Puunistutusvetoomus solidaarisuuden osoituksena Israelille!

07.01.2016 11:36

 

Puunistutusvetoomus solidaarisuuden osoituksena Israelille!

Ks. Tiedote:
http://www.adressit.com/a/7073

Hyvä Israelin ystävä,

Monet traagiset tapahtumat sekä syrjivät päätökset kuluneen vuoden 2015 aikana osoittavat Israelin tarvitsevan entistä enemmän ystäviään, kannatusta sekä tukea.

Väkivallan ja sekasorron ympäröimässä Lähi-idässä Israel on alueen ainoa demokratiaa sekä oikeusvaltion periaatteita ylläpitävä valtio, mutta on kuitenkin joutunut silmätikuksi. Tätä epäoikeudenmukaista kohtelua voi jokainen meistä torjua tiivistämällä rintamaamme Israelin hyväksi. 

Ajankohtainen tuki on osallistuminen puunistutustalkoisiin Israelissa. Tänä vuonna Tu Bishvatina tunnettu päivä on tammikuun 25. Tuolloin puiden uutena vuotena sekä luonnon uusiutumisen päivänä istutetaan eri puolille Israelia miljoona puuta. Työ tapahtuu maanlaajuisesti Keren Kayemeth LeIsraelin (KKL) eli Juutalaisen kansallisrahaston toimesta. Siihen osallistuu satoja tuhansia ihmisiä: perheitä, koululaisia, opiskelijoita, sotilaita, yrityksiä, järjestöjä sekä paikallisten kuntien edustajia niin juutalaisista kuin arabiyhteisöistä.

KKL on jo 115 vuoden ajan viheriöittänyt Israelin luontoa ja
tarjonnut virkistysmahdollisuuksia Israelin koko kansan käyttöön.

Keren Kajemet Finland yhdessä muiden Pohjoismaiden KKL-toimistojen kanssa rahoittaa paraikaa Negevin autiomaassa sijaitsevaa Ambassadors-metsän kansainvälisesti tärkeää vedentutkimusprojektia. Nyt sinulla on mahdollisuus osoittaa solidaarisuuttasi Israelia koh-taan istuttamalla puita tähän projektiin. Yhden puun hinta on 10,00 €.  

Nopeasti muuttuvassa maailmassa on tärkeää, että myös Israelin ystävät Suomessa
ylläpitävät valmiutta toimia Israelin hyväksi. Pienelle maalle pienen kansan tuki on tärkeä!

Parhaimmat kiitokset osallistumisestasi!

Hyvää vuoden 2016 jatkoa toivottaen,

Keren Kajemet Finland ry

Hallitus

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…