Kannabis lailliseksi

Kimmo Tamminen
Suomi

/ #1664

24.02.2010 21:12

Moottoripyöräjengille tuomiot Jyväskylässä
julkaistu tänään klo 17:54, päivitetty tänään klo 20:40
Keski-Suomen käräjäoikeus julisti keskiviikkona tuomiot laajassa huume- ja törkeässä ampuma-aserikosjutussa. Oikeus jakoi viisi ehdotonta vankeusrangaistusta ja lisäksi neljä sai sakkoja ja ehdollista vankeutta.
Keski-Suomen käräjäoikeus julisti tänään tuomiot laajassa huume- ja törkeässä ampuma-aserikosjutussa. Jyväskyläläinen 35-vuotias mies tuomittiin ehdottomaan 2 vuoden ja 8 kuukauden vankeusrangaistukseen muun muassa törkeästä huumausainerikoksesta ja ampuma-aserikoksesta. Hänellä oli myös aiempia tuomioita.
Jyväskyläläinen 27-vuotias mies tuomittiin törkeästä huumausainerikoksesta 2 vuoden 7 kuukauden vankeusrangaistukseen ja hänet määrättiin vangittavaksi heti. Kolmas jyväskyläläinen, 30-vuotias mies tuomittiin muun muassa törkeästä huumausainerikoksesta kolmen vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen ja passitettavaksi vankilaan.
Myös tamperelainen, 32-vuotias mies sai 2 vuoden ja 9 kuukauden ehdottoman vankeustuomion. Lisäksi jyväskyläläinen mies tuomittiin ehdottomaan 7 kuukauden vankeusrangaistukseen ja lisäksi hänen hallussaan ollut konepistooli takavarikoidaan valtiolle.
Syytteessä oli kaikkiaan yhdeksän ihmistä, joista osa sai sakkoja ja ehdollista vankeutta muun muassa törkeästä rahanpesusta. Kolme tuomittua ilmoitti tyytymättömyytensä joko koko tai osaan tuomiostaan. Tuomion julistusta oli paikalla käräjäoikeudessa kuulemassa yksi syytetty.
Poliisi löysi aseet ja huumeet viime vuoden lopulla.
.
YLE Keski-Suomi
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Lähtiköhän tämäkin juttu auki pienestä hamppukaupasta? Pienestä kaupasta se on kuitenkin paisunut isoksi. Olisiko ollut parempi, että poliisi olisi ottanut tekijät kiinni jo pienen kaupustelun näpräämisestä ja tehnyt "tarpeettomia" kotietsintöjä ennen kuin mitään törkeää pääse tapahtumaan?

Yleensä ei kai ole heikkoutta vastustaa päihteiden käyttöä. Joka tapauksessa minä vastustan ainakin kannabista, viina ja bensaa, mutta sehän ei kiinnosta 99-100 prosenttia tämän adressin allekirjoittajia. Heitä kiinnostaa se utopistinen laillistaminen. Kuitenkin laiton on vain laitonta - aina vaan. Eihän sitä tarvitse jeesustella - riittää, kun käy äänestämässä.