Kannabis lailliseksi

Kimmo Tamminen
Suomi

/ #1683 Voi Robbieta

11.03.2010 14:42

Hampun mannekiini voivottelee, kun ihana huume ei sovi hänelle. Väittää myös, ettei tee sovi hänelle. Muodikasta vieroitushoitoakin on saanut ollessaan kuolemaisillaan jne.
Elegantti ja ihmeellinen aine.


"Marihuana on ihana huume"
Tiistai 9.3.2010 klo 13.06
Robbie Williamsia harmittaa, ettei miehen "ihanaksi" luonnehtima marihuana sovi tälle.
Aiemmin pitkään huumeiden, alkoholin ja reseptilääkkeiden kanssa kamppaillut Robbie Williams harmitteli radiohaastattelussa, että marihuana kasvattaa hänen ruokahaluaan. Kyseinen huume voi aiheuttaa myös masennusta, josta Williams on myös kärsinyt.
- Ruoho, se on niin ihana huume. Mutta se ei sovi minulle yhtään.
Lempihuumeestaan luopunut laulaja on hoikistunut päätöksen myötä selvästi, kun pössyttely ei enää saa häntä ahmimaan ruokaa. Mies tosin kertoo, että hänen käytöksensä muuttumisen voi laukaista huumetta pienempikin tekijä.
- Sen laukaisemiseksi ei paljoa tarvita. Menen psykoosiin kupillisesta teetä! Oikeasti. Pelkkä kofeiini riittää siihen. Kupillinen teetä saa oloni hirveäksi, mies päivitteli.
Laulaja joutui vieroitukseen viimeksi kolme vuotta sitten. Hän on puhunut synkän ajanjakson jälkeen julkisesti tuolloisesta huonosta tilastaan. Mies kertoo olleensa kuolemaisillaan ja menettäneensä kiinnostuksensa kaikkea, mukaanlukien omaa hyvinvointiaan, kohtaan.

IL