Kannabis lailliseksi

Tuomas K
Uusimaa

/ #1761 Kiitos tästä Kimmo.

03.04.2010 14:51

Joka sai varmasti monet asista ymmärtävät positiiviselle mielelle antamalla heille jälleen vahvaa todistus ainesta siitä kuinka vastuuttomia sekä ymmärtämättömiä ovat kantanne/mielipiteenne em. asian laajuudesta.

Onko Järkevää syöttää lapsille vallitsevaa politiikkaa hatarilla tiedoilla sekä manipoloiduilla mielikuvilla. Ja vanhemmat voivat todeta, "mutta minä luulin niin". Ja tuohon vedoten, Miten se vanha sananlasku nyt menikään?

Jos ei pysty vastapuolen argumenttia perustellusti kumoamaan, on parempi pysyä vaiti asiassa kuin asiassa ja antaa näin ollen järkevämmäm kuvan itsestään sekä yhteisöstään, jota edustaa.

Eväät joita annamme nyt lapsillemme vievät ne mahdollisesti vastuullisesti kahdenkymmenenvuoden päästä maailmalle. Ja tämän hetkisen liberaalisuuden riemuvoiton vallitessa, on vaikea nähdä suuriakaan muutoksia tässä asiassa.

Yksin Suomessa asuu n.5 miljoonaa ihmistä. joten asioiden laadun yksinkertaistaminen kautta yhdensuuntaintaminen ei ole ratkaisu, pikemminkin päinvastoin, jonka senkin jo tilastot kertovat.

Useimpien kriminalisoijien ei liene enää hedelmällistä jatkaa keskustelua tästä asiasta pohjautuen tarjoamiinne "faktoihin".