Perintövero pois

Eeva Voutilainen
Hämeenlinna

/ #20

16.02.2007 11:49

Itse en juuri omilla perinnöilläni voi kehua, kun ne tuli jo opiskeluaikana syötyä. Mielestäni perintövero on aivan aiheeton, ainakin rintaperillisten osalta (lapset, lapsenlapset, sisarukset, vanhemmat) sitä ei saisi periä.

Ajatellen, että palkastani parhaimmillaan on verotettu jopa 60% ja asuntolainan koroilla elättänyt pankkiakin ja, jos siitä huolimatta olen mahdollisesti saanut säästettyä vielä jotain jäämään jalkipolvillekin, niin vaikkei olisikaan matemaatikko voi laskea nykyisen perintöveroprosentin mukaan kuinka paljon siitä palkasta lopulta menikään veroja.

Kaikkea kun ei voi kerralla elämiseenkään käyttää, koska en tiedä, eikä kukaan tiedä, kuinka kauan elinpäiviä on vielä jäljellä. Olisi kiva tulla omillaan toimeen elämänsä loppuun saakka. Turvata vanhuutensa ja mahdollisesti tarvittavat hoidot eli saada elää inhimillistä elämää loppuun saakka.

Miksi jo moneen kertaan maksetusta vielä pitäisi maksaa veroa?

Pääomaverotus tiputettiin pois, jotta muu maailma voi ostaa pörssissä yrityksemme ja viedä työpaikat ulkomaille ja iso raha osaa itsensä sijoittaa verotta, pienillä rahoilla siihen ei pysty.

Kommentoi adressia
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko kouluissa olla viikoittainen kasvisruokapäivä?