Vetoomus paremman Suomen puolesta

Oikeudenmukaisuuden aikaa odottava

/ #15 Hyvyys voittaa aina lopulta

02.03.2016 21:07

Olen aivan järkyttynyt tästä, miten päättäjämme toimivat kuin olisivat joidenkin pahojen henkien vallassa (en sellaisiin tahdo uskoa, mutta ihan siltähän tämä näyttää), niin julmia ja kylmiä ovat heidän päätöksensä. Joka päivä Suomessa kuolee ihmisiä näiden poliitikkojen päätösten vuoksi. Kuulin juuri eilen, että Suomessa kuolee joka toinen päivä vanhus/eläkeläinen itsemurhan kautta! En ollut sitä uskoa, mutta tilastot osoittivat todeksi. - Ei tällainen ole se hyvinvointivaltio, jollaisen juuri nuo vanhukset meille kovalla työllä ja uhrauksilla meille rakensivat. Ja nyt he eivät saa edes ansaitsemaansa eläkettä, vaan taitettuna tulee heille vuosi vuodelta aina pienempi osa.

Kiitos Teille loistavasti laaditusta adressista, joka on vilpittömästi hyvän puolella! Kiitos, kun otitte siinä esiin myös nämä ns. vapaakauppasopimukset, joita on salassa suunniteltu eurokansalaisten tappioksi. On erittäin surullistä, että Suomen kaikki mepit Vasemmistoliiton meppiä lukuunottamatta ovat menossa TTIP:n puoltajiksi ja että meidän ministerimme sitä puoltavat, vaikka se todella tulee toteutuessaan tuhoamaan Suomen lopullisesti ellei sota ehdi ensin.

Suomen puolueettomuuspolitiikka tulisi myös rakentaa uudelleen, erota Nato -isäntämaasopimuksesta ja nyt olisi kiireistä saada peruttua kutsumaton "vieras" USA tulla tänne miehittämään maatamme. Toivon, että tähän saadaan mahdollisimman paljon nimiä. Uskon, että Suomen kansa on oikeudenmukaisuuden ja rauhan puolella. - Meidän olisi aika saada uudet johtajat, jotka ajavat vilpittömästi tämän maan ja kansan etua, ja suostuisivat tekemään sen esim. sairaanhoitajan palkkaan ja etuihin sidottuna. Tällainen sitominen ehkäisisi varmasti joidenkin omaneduntavoittelijoiden ajautumista kansanedustajiksi, jota eivät sitten kuitenkaan sanan varsinaisessa merkityksessä olisi. Ikävä kyllä eduskunnassa ei ole nyt yhtäkään maamme ja kansamme ja maailmanrauhan puolella olevaa puoluetta. Eläinsuojelunkin taso on laskenut viimeaikoina maassamme...