Sähkötupakka vapaaksi

syöpäkääryle

/ #10 Re: Hyvä ajatus

15.10.2011 12:04

#2: Kuisma Lappalainen - Hyvä ajatus

Itse inhoa tupakointia, koska ulkopuolisenakin joutuu kärsimään savusta ja hajusta (astmaatikolle huonompi juttu). Sähkötupakka poistaisi tämän ongelman, joten tupakkakielteisenä ehdottomasti kannatan!

Minulle on periaatteessa aivan sama, lopettavatko tupakoitsijat tupakoimisen, mikäli haitat itselleni katoavat. Jokainen eläköön, miten haluaa, kunhan se ei häiritse muita.

Karrikoiden voidaan kysyä, miksi saa tupakoida eli myrkyttää / yrittää tappaa hitaasti itseään ja ympärillä oleviaan, mutta ei siirtyä vaihtoehtoon, joka ei näin tekisi (ainakaan ympärillä oleville, mikäli halutaan riidellä sähkötupakan terveysvaikutuksista)? Ja miksei paremmasta vaihtoehdosta haluttaisi tehdä mahdollisimman turvallista käyttäjilleen sallimalla se? Vain sallittua tuotetta kun voidaan kunnolla valvoa.

Sähkötupakka siis vähentäisi mielestäni huomattavasti ihmisten jakautumista kahteen riitelevään leiriin (tupakoitsijat / tupakointia vastustavat), ja parantaisi monen elämänlaatua. Oli kyseessä tupakoimaton, tupakoija tai tupakasta eroon pyrkivä.