Adressi RaisU:n johtoryhmälle


Vieras

/ #3 Just joo

23.04.2016 19:42

Aina läpinäkyvää kääntää seuran sisällä muhiva kriisi mahdollisuudeksi positiiviseen julkisuuteen. Haudataan vain tosiasiat ja ongelmat ja koskiskellaan uusia uimarinalkuja pian massana seurasta pakenevien uimareiden tilalle, jotta saadaan pidettyä nykyinen meininki entisellään. On aivan sama vaikka nykyiset hankalat vanhemmat ja uimarit lopettavat / vaihtavat seuraa, koska aina tulee uusia - se on nähty ennenkin.

Huhhuh. Adressin allekirjoittaneet eivät uskalla avata suutaan ja älähtää siinä pelossa, että kritiikki kostetaan lapsille. Ja kyllähän se kostetaan - on jo kostettu.

Toivon todella että uusien uimareiden vanhemmat miettivät kahteen kertaan millaisessa seurassa haluavat lastensa uintia harrastavan.

Huippu-uintia, mutta millä kustannuksella? Muutamien huippujen kehityksen tukemiseksi tallotaan jalkoihin laaja harrastuspohja. Eipä ole montaa aikuista huippua RaisU:n riveissä, vaikka kovasti tästä aiheesta jokaisessa infotilaisuudessa paasataan - miten RaisU:n tavoite on nimenomaan tukea uimareiden uinnin jatkumista mahdollisimman pitkään. Tämä koskee ilmeisesti vain niitä muutamaa valmennuksen suosikkia. Herätkää - joku kaunis päivä se teidänkin paikka auringossa on ohi.