Äitiä ja kolmevuotiasta Sämää ei saa käännyttää Suomesta.

Oikeutta ja inhimmillisyyttä imeväisikäiselle vauvalle!

/ #1897 Tuottaako vaikeuksia ymmärtää, että

07.06.2016 06:47

äitiä EI saa erottaa imeväisikäisestä vauvasta? Siis HALOO! Jos äiti halutaan karkottaa 3-vuotiaan lapsen kanssa, niin MIKSI VAUVAA EI KARKOTETA ÄIDIN MUKANA? Isä lähtisi varmasti pian perheensä perässä Irakiin, jossa hänen on ollut turvallista lomailla ja käydä riiustelemassa. Ei mies pysty ilman perhettään vieraassa maassa asumaan, se on selvää. Se että isän henki olisi Irakissa vaarassa, on ihan huuhaata: kuinka nimittäin voi olla vaarallista asua Irakissa, mutta ei lomailla Irakissa?    (Sama koskee somaleja, jotka lomailevat puolet vuodesta Somaliassa!)  

Miten karkoituspäätöksen tehneet ovat tämän asian vauvan kannalta miettineet? Niinkö, että lähettävät sosiaaliviranomaiset pirauttamaan isän ovikelloa äidin lähdön jälkeen ja repimään vauvan väkisten huostaan isän käsivarsilta, koska on täysin selvää, että isä ei voi työnsä takia hoitaa eikä imettää vauvaansa? Ovatko päätöksen tehneet viranomaiset  täysin välinpitämättömiä siitä miten äidin erottaminen VAUVASTA tulee vaikuttamaan hänen kehitykseensä? Suomen viranomaiset aikovat siis tuhota vasta-alkaneen ihmistaimen elämän jo nupussaan. Tämä kyllä muuttaa käsitykseni Suomesta oikeusvaltiona, kuulostaako siltä, että Suomi kunnioittaa ihmisoikeuksia? Ei minusta.

Se, että 3 kuukautinen imeväisikäinen pikkuvauva riistetään äitinsä rinnoilta ja viskataan jonnekin sijaiskotiin tai lastenkotiin on SIETÄMÄTTÖMÄN JULMAA! Mikä Suomesta onkaan jo tullut? Elämmekö Suomessa jo Orwellilaisessa painajaisessa, joka on täynnä tunnekylmiä viranomaisia? Suomi muistuttaa päivä päivältä yhä enemmän Pohjois-Koreaa. 

PS-lehden, "Suomen Uutiset", julkaisemassa kirjoituksessa kansanedustaja Merenkään tajuntaan ei ole uponnut, että 3 kk vanhan IMEVÄISIKÄISEN vauvan erottaminen äidistään on VÄÄRIN, JULMAA JA BRUTAALIA! NIIN EI YKSINKERTAISESTI TEHDÄ! Miksi tämän asian tajuaminen on niin vaikeata niin viranomaisille kuin joillekin karkoituspäätöstä puoltaville suomalaisille?