Adressi kristillisten arvojen ja uskonnonopetuksen puolesta

Myyryläinen
Vieras

/ #123

24.07.2010 16:25

Hieta-Koivisto kirjoitti (119.): "Täällä ei tiedetä esim. sitä kaikkea kamaluutta, mitä oli ja tapahtui entisessä Neuvostoliitossa, silloin kun siellä elettiin totaalisessa ateismissa, jossa esim. raamattu oli kiellettyä kirjallisuutta."

Höpöhöpö.  NL ei ollut totaalisen ateistinen.  Valtio oli sekulaari ja ateistinen mutta kansalaisilla oli uskonnonvapaus kunhan uskonto pidettiin yksityuisasiana.  Raamattu ei ollut kielletty kirja vaan sitä painettiin siellä ja sitä vietiin laillisesti m.m. Suomesta.  Tosi sen lisäksi oli kaikenmaailman hämäräväkeä jotka salakuljettivat milloin mitäkin mutta he olivat rikollisia.

Hieta-Koivisto kirjoitti (119.): "Niistä kamaluuksista, mm. kannibalismia harjoittaneista sarajamurhaajista, ei täällä lännessä tiedetä,"

Jälleen höpöhöpö tai sitten Hieta-Koivistolla lienee jotakin todisteita, että sekulaarissa yhteiskunnassa on enemmän kannibaaleja sarjamurhaajia kuin kristityjen vallassaan pitämissä yhteiskunnissa.

Hieta-Koivisto kirjoitti (119.): "Maassammekin on jo nähtävissä pahoja oireita, mm. lasten ja vanhusten heitteillejättö yms., mitä on seurauksena siitä, kun ihmiset alkavat elää yhä enenevässä määrin unohtaen vallan kokonaan kristilliset arvot. "

Hieta-Koivistokin lienee selvillä, että tuollainen käytös on selkeästi vähentynyt sen jälkeen kun täkäläiseltä kristityltä lahkolta vietiin uskontomonopoli 1900-luvun alkupuolella.

Olisi toivottavaa, että erilaiset kristityt, kuten Hieta-Koivistokin, pysyttelisivät edes auttavasti faktoissa kirjoittaessaan julkisille palstoille.  Se voisi, ehkä mahdollisesti lisätä uskottavuutta.