vr_lisämaksu

Mira

/ #24 Re: Re: vanhukset

04.11.2011 13:34

#23: Tukehtukaa adressiinne - Re: vanhukset

Mikäli olisit ollut paikalla, tietäisit paremmin. Osasto, jolla kävimme, oli hieman huonokuntoisimmille ikäihmisille. Osalle bingon pelaaminenkin oli vaikeaa. Ja kyllä, leikimme jotain yhteisleikkejä heidän kanssaan. Tuntuivat tykkäävän ja hoitajatkin kehuivat toimintaamme. Aiemminkin olen käynyt saman vanhainkodin asukkaita jututtamamassa, eri osastolla. Heidän kanssaan juteltiin ja käveltiin.

 

Ja seuraava kommentti varmaan on, etteivät he sitten varmaan käytä VR:ääkään. Nämä ovat kaksi erillistä ryhmää, vanhukset, joihin viittasin VR:n käyttäjinä, sekä sitten nämä, joita kävimme ilahduttamassa. Kerroin tästä vanhainkotivierailista, vaikkei se liity VR:ään, koska te valittajat, otitte asian puheeksi.

 

Tarkoitukseni ei todellakaan ole olla loukkaava. Tulkiset nyt ihan omiasi. Mielestäni ikä ei tee ihmisestä tyhmää, pikemminkin päin vastoin. Mutta on silti tutkimuksia ja vaikka mitä siitä, kuinka uudet tekniset laitteet ovat hankalia niille, jotka eivät ole tottuneet niiden käyttöön. Meidän koulussakin eniten ja parhaiten tietotekniikkaa ja muita käyttää juuri nuori opettaja, ja jopa keski-ikäiset opettajamme ovat myöntäneet laitteet hankaliksi, ainakin aluksi. Entä sitten eläkeläiset ja muut vielä vanhemmat? Uskon, että ainakaan osa heistä ei osaa käyttää noita nettipankkeja ja muita, mutta mielestäni ser ei tee heitä tyhmiksi! Turha laittaa sanoja suuhuni!

 

Ja siihen edelliseen taas: Käsitykseni on, että lippu varataan sille matkalle, jolle se ostetaan. Eli jos juna kulkee paikasta x paikkaan y paikkojen z ja v kautta, niin jos sinä ostat lipun matkalle x-z ja minä ostan matkalle v-y, niin eikö sen pitäisi pystyä myymään meille molemmille? Samoin oli tuon eläinmatkustajan kanssa. Mikäli olen väärässä, niin pahoittelen erehdystäni. On se kyllä outoa, jos VR ei suostu myymään kuin yhden paikan matkalle, kun siihen paikalle saisi myytyä useammankin tyypin, koska he kulkevat vain osan matkasta.

 

Joko loppuu tommoinen herja, syyttely ja kitinä?!  Joo, tämä on Internet, joten kaipa täältä täytyy löytyä myös teidänkaltaisianne. Pohdin vain, että mikähän lienee motiivinne tällaiseen.. Osa kommenteistanne lähenee jo kunnianloukkausta. Se, että olemme eri mieltä kanssanne, ei teestä meistä tyhmää. Se, että oikein yrittämällä yritätte löytää sanamuodoistamme tai argumenteistamme virheitä, osoittaaksenne meidän tyhmyytemme ja oman paremmuutenne, on turhaa.

 

Jos ei ole mitään oikeaa ja asiallista sanottavaa, niin OLKAA HILJAA!