Kannabis lailliseksi

Vieras

/ #2017 Re: hmm..

04.08.2010 15:33

#6: Valtteri Hjelm -

Suosittelisin perehtymään faktoihin ennenkuin tulet puhumaan soopaa.

Kannabis ei aiheuta lähellekkään niin vahvaa riippuvuutta kuin tupakka: 564px-20drugs.gif

Yksi kannabisjointti vahingoittaa keuhkoja yhtä paljon kuin vastaava määrä tupakkaa, huomioithan kuitenkin myös sen faktan että tupakkaa poltetaan useammin kuin kannabista.

Kannabista voidaan nauttia myös muilla tavoilla kuin polttamalla: Vaporisaattoria käyttäen höyrystämällä vaikuttavat aineet vesihöyryyn jota voidaan hengitellä, keuhkoille yhtä vahingollista kuin parin minuutin löylyt saunassa.

Kannabista voidaan käyttää myös syömällä joten se ei vahingoita keuhkoja sen enempää kuin voileivän syöminen.

Kirjoitit tupakalla ja kahvilla olevan suuret rahalliset arvot ja perinteet, huomasitko puhuneesi itsesi pussiin sillä kahvin ja tupakan arvo on huomattavasti pienempi kuin kannabiksen, lisäksi kannabiksellakin sattuu olemaan reilusti yli 3000 vuoden perinteet, niin päihde kuin lääkekäytössäkin.

Lisäksi olen sitä mieltä että et voi käyttää psykoosikorttia esittämällä faktana kannabispsykoosia. Tai no voithan sinä antaa esimerkit kannabispsykoosissa toisen ihmisen tappaneesta henkilöstä? itse en tiedä yhtään tapausta, lisäksi voisit kertoa tuosta hollannin jutusta lähteen?

Jos sattumalta löydät tapauksen jossa ihminen on kannabiksen aiheuttamassa mielenterveydellisessä häiriötilassa tappanut jonkun, voinkin hyvillä mielin etsiä sinulle varoittavat esimerkit siitä kuinka kannabis pitäisi ottaa lailliseksi vaihtoehdoksi alkoholin kanssa, sinäkin varmaan tiedät mitä alkoholi aiheuttaa.

Kommentoi adressia
Facebook
Tulisiko Jyrki Kataisen erota?