Muotialan koulutalon puolesta

Timo Brander
Vieras

/ #17 Re: Re:

25.08.2016 12:07

#12: TP - Re:  

 Aamulehden yleisönosastolle tarjosin juttua, mutta syystä tai toisesta ei ole kelvannut. Hieman on toki pitkä paperilehteen ja lyhentämällä kokonaisuus kärsisi, että ei kannata julkaista minään alle puoleen typistettynä 1800 merkin tarinana.

Nettiin toki mahtuisi, mutta...

Aihetta koskevan "oikean" uutisen yhteyteen liitin tämän kommenttikentän kautta.

Toivoselle turha laitella mitään, käytiin tämä sama keskustelu jo puhelimen välityksellä, ja sinne ei mene perille mikään ilman tehostekeinoja. Sama bullshitpastamylly vaan jauhaa.

Kyllä tämä tuntuu niin syvälle jo juntatulta, että ilman valtakunnanjulkisuutta päätöstä lienee mahdotonta estää (eiköhän se jossain saunaillassa ole jo tehty)

Tulevien ekaluokkalaisten, nykyisten eskarilaisten, mahdollinen koululakko saattais olla tarpeeksi "suuri" juttu, mutta kenellä mahtaa olla haluja niin järeään keinoon.

 

 

    Poliitikkojahan tässä varmaan vielä pitäis koittaa painostaa, ne kun ovat sattuneesta syystä varmasti virkamiehiä herkkähipiäisempiä täysin väärien ja kaikkien mielestä epäoikeudenmukaisten päätösten suhteen. Tuhatkin ihmistä alkaa jo Tampereen kokoisessa kaupungissa heiluttamaan mukavasti puolueiden kannatusta, jos leimautuu tälläsen päätöksen kummiksi.

Ja toisaalta kaupungilla / poliitikoilla on halutessaan pomminvarmasti vaikutusvaltaa myös yliopiston päätöksiin.