RUOTSINKIELINEN KIELIKYLPYOPETUS WESTENDINPUISTON KOULUSSA


Vieras

/ #31

03.09.2016 06:43

Viitaten Sohvi Salmelinin kommenttin #27  adressissa “Westendin suomenkieliset lapset Westendinpuiston kouluun”.

Koska adressin laatija on poistanut mahdollisuuden kommentteihin adressista eikä ole palannut hänelle henkilökohtaisesti lähetettyyn viestiin, tiedustelisimme ystävällisesti tätä kautta, mihin yhdistykseen kommentissa viitataan?

Espoon kielikylpy - Esbo Språkbad yhdistyksen puolesta laitettu kommentti löytyy kyseisen adressin kommenttiketjusta #7 ja on päivätty 16.7.2016. Kommentti on laadittu asiallisesti, ilman kielipoliittisia kannanottoja, kaikkia osapuolia kunnioittaen. Korostamme, että Espoon kielikylpy - Esbo Språkbad ry on alusta lähtien pyrkinyt ajamaan asiassa kaikkien lasten etua riippumatta siitä hakevatko he koulun suomenkieliselle tai kielikylpyluokalle.

Toivommekin, ettei mitään yhdistystä lähdetä asiattomasti mustamaalaamaan muiden henkilöiden / muun tahon laittaman kommentin perusteella. Kiitos tästä.

Olemme myös erittäin pahoillamme siitä jos kommentteja laitetaan yhdistyksen / yhdistysten nimissä tavoitteena turhien väärinkäsitysten luominen.

Toivotamme edelleen kaikki asiasta kiinnostuneet tutustumaan kielikylpytoimintaan  ja pohtimaan yhdessä ratkaisuja, jotka tähtäävät kaikkien, myös Westendinpuiston koulun suomenkieliselle luokalle hakevien kannalta parhaaseen lopputulokseen.

 

Ystävällisesti,

Espoon kielikylpy - Esbo Språkbad ry hallitus