Muotialan koulutalon puolesta


Vieras

/ #22 Timo Brander ja kasvattajan vastuu

10.09.2016 08:59

Timo Brander on mitä ilmeisemmin tyypillinen yltiöitsekäs nykyvanhempi, jolle olennaista on vain oma etu: MEIDÄN lapsilla pitää olla sadan metrin koulumatka. Mikähän mahtaa olla keskimääräinen koulumatka Suomessa? Koulukuljetus järjestetään lain mukaan yli VIIDEN kilometrin koulumatkalle eli 2.5 km sujuu oikein hyvin. Ilmeisestikin tässä päähuoli on oman asunnon arvon laskeminen tms. Laskekaapa huviksenne montako koulua Tampereella pitäisi olla jotta kaikilla olisi 100 metrin koulumatka. Ai niin, eihän muilla ole merkitystä, vain MEIDÄN lapsilla ja MEIDÄN perheellä.

Jos Timo Brander on tosissaan puuhaamassa lasten nälkälakkoa (tosin hän puhuu "lasken" nälkälakosta), niin se edustaa sen kaltaista piittaamattomuutta lasten hyvinvoinnista, että sosiaaliviranomaisten on syytä välittömästi huostaanottaa lapset tuollaiselta sadistiselta isältä. Ehkä tuo itsensä valeleminen bensiinillä olisi ihan hyvä idea, jos vähän tunteet viilenisivät. Tämäkin keskuskelu on kuin esikouluikäisten kiukuttelua. Joidenkin omien etujen heikkenemisestä huolestuneiden vanhempien mielipiteet on varmasti tullut selväksi, ei auta vaikka kuinka poljette jalkaa ja kiukuttelette. Toivottavasti -  niin tässä kuin kaikissa muissakin yhteiskunnallisissa kysymyksissä - päätös tehdään mahdollisimman pitkälle asia-argumentein eikä yksittäisten henkilöiden painostuksen edessä. Varmaankin päättäjillä on jo kaikki mahdolliset käsitykset tiedossaan, ei tuollaisella käytöksellä voi tehdä kuin hallaa, on asia sitten mikä tahansa.

Kaiken lisäksi muotialalaisilla on se ylellinen tilanne, että vieressä on Steiner-koulu. Jos koulumatka on ensisijainen asia, niin aina voi valita tämän vaihtoehdon.