Lääkekannabis kipupotilaiden käyttöön

Lääkettä.
Vieras

/ #15

01.09.2010 14:29

Eu:han teetätti tutkimuksen kannabiksesta tavoitteena saada esille sen haittavaikutukset ja epäterveellisyys verrattuna alkoholiin ja tupakkaan, jotta spekulointi loppuisi.

Tutkijat eivät valitettavasti löytäneet yhtään syytä miksi kannabis olisi lähellekkään yhtä haitallista, varsinkaan oikein menetelmin nautittuna.

 

Kannabis on lääke. Se auttaa unettomia nukkumaan ilman teollisten lääkkedein haittavaikutuksia itsemurhaaltiuden lisääntymisestä aina unettomuuteen asti, ja ilman riippuvuutta, ainut riippuvuus minkä se aiheuttaa on se että ei enää koskaan halua ottaa sitä nappia joka tuhoaa elämän.

Se auttaa kipupotilaita selviämään jokapäiväisestä elämästä jokaisen perusoikeuksien mukaisesti, ilman kipua jos hoito on olemassa, ilman opiaatteja.

Se auttaa masentuneita piristymään, anorektikkoja syömään.

Syöpäsairaiden eliniän odotus nousee ja elämänlaatu nousee lähes rajattomasti. Ihminen alkaa hymyillä suremisen sijaan. Se voi parantaa alkuvaiheessa olevan syövän. Se estää karsinogeenien sitoutumista. Se auttaa syövän raskasta hoitorutiinia läpikäyvien elämää, ruokahalu palautuu. Aivot alkavat ajatella positiivisemmin.

Se estää diabeteksen aiheuttamaa sokeutumista, ja parantaa jo syntyneitä mustia pisteitä näkökentässä.

Se ehkäisee suomalaisten yleisintä vaivaa, stressiä.