Adressi RaisU:n johtoryhmälle


Vieras

/ #13 Johtoryhmä kumileimasin

27.10.2016 07:01

Kyllä tuolla toimintaa pyörittää valmennus - muilla ei ole mitään sanomista asioihin, ei edes kisoissa päätuomarilla hylkäysperusteisiin, kun jo valmennus huutaa hylyt hyväksytyiksi. Voisi joskus uimaliiton tarkkailija mennä time trial -kisoihin seuraamaan toimintaa. Kummasti niitä rajojen alituksia tulee seuran omissa sisäisissä kilpailuissa helpommin.

Ei johtoryhmä pysty asettamaan valmennuksellle rajoja, kun on suurelta osin jäävi tekemään asiaa koskevia päätöksiä, eikä uimaliitto tai kaupunki puutu kun on niin hyvät suhteet molempiin. Jopa paikallislehti on saatu suoltaman propagandaa. Uudet johtoryhmän jäsenet eivät tiedä mihin ovat joutuneet - todellista päätäntävaltaa mistään ei ole ja selkänahasta revitään irti kaikki mitä saadaan. Todelliset päätökset tehdään sisäpiirin kokouksessa Mallaskukossa. Mikähän mahtaa olla seuran edustusbudjetti...

Vaan seuran jäsentenhän tehtävä olisi herätä ja tehdä jotain - mutta taitaa olla niin että pienten uimareiden vanhemmat tuudittautuvat siihen, että heillä ei vielä ole ongelmia. Vaan kyllä se valmennuskulttuuri valuu ylhäältä alaspäin seurassa niin että ei niillä pienilläkään aina kivaa ole. Cetuslaiset sen tietää, kun olivat leirillä Ahvenanmaalla todistamassa pelleilyä.