Z-junien puolesta

ajokortiton ja kohta ilmeisesti junavuoroton
Vieras

/ #22 Lisää z-vuoroja eikä suinkaan vähennyksiä

09.09.2010 14:18

 

Kylläpä menee taas älyttömyyksiin, ensin rakennetaan rata isolla rahalla ja sitten supistetaan sen käyttöä; koettakaa nyt hyvät päättäjät keksiä jotain järkevämpää, Mäntsälästä Helsingin keskustaan kulkemiseen ei ole kuin yksi hyvä liikenneväline ja se on juna! Olen itse muuttanut Mäntsälään sen vuoksi että pääsee suht kätevästi töihin, pitänee kait muuttaa takaisin Helsinkiin tällaisesta maaseutupitäjästä jossa ei mikään näytä toimivan, kaikessa vaan supisetaan palveluja. Jos ei veronmaksajien tulot kelpaa niin...

Tulkaahan jossain välissä katsomaan millainen matkustajamäärä on normaalina arkiaamuna Mäntsälän asemalla, laiturille hyvä kun mahtuu turvallisesti seisomaan, saati sitten että saisi vielä istumapaikan kaverin kanssa samasta "loosista".

Vuoroja pitäisi lisätä entisestään, laittakaa lähtöjä lisää klo 8.10 ja 8.40 sekä Hgistä 16.10 ja 17.10, näiden sijasta voisi karsia pari päivälähtöä ja joku Keravalle menevä vuoro, niin olisi moni veronmaksaja tyytyväinen ja toisi tämäkin lisää asukkaita Mäntsälään.