Pelkosenniemen ja Savukosken pankkipalvelujen puolesta

Entinen omistaja-asiakas

/ #57 Tilit ja omistajuus pois

15.12.2011 22:42

Turhia lupauksia OP Pohjolan nettisivuilta: "OP-Pohjola on omistajajäseniään ja asiakkaitaan varten. Yhdessä asiakkaan kanssa löydetään ratkaisut, jotka helpottavat arkea ja tuovat turvallisuutta. Toimintatapoja uudistamalla pyritään entistä aktiivisemmin tarjoamaan asiakkaille juuri heidän elämäntilannettaan tai yritystoimintaansa tukevat ratkaisut..."

Nyt kun kerran OP palvelee vain siellä, jossa on muutakin pankkeja kilpailemassa, niin siirrän tilit sinne. Samalla luovun pankin omistaja-asiakkuudesta. Tähän syynä on se, että OP hylkää täysin vanhukset, jotka eivät osaa käytää nettipankkia JA joille liikkuminen pitkein välimatkojen lapissa on hankalaa. Tämä ei sovi minun ajatusmaailmaani ja siksi äänestän jaloillani, kun itse siihen kykenen.

Tuskin esim. edes yhdestä pankkipäivästä per viikko tulee kauheita kustannuksia. ko. palvelun tarjoamiseen löytyy kyllä kanavia ja mahdollisuuksia, kuten vaikkapa S-pankki on osoittanut. He ovat uudella ajattelulla kyeneet tekemään tästä jopa kilpailuvalti, johon OP ei näemmä pysty vastaamaan.