Lukiota ei saa viedä pois Tikkakoskelta!

barricadi

/ #59 ILMAILUSTA ELÄVÄ TIKKAKOSKI

17.01.2012 21:20

Olisiko korkea aika ryhtyä puolustamaan oikeuksiamme JYVÄSKYLÄLÄISET? Asutaan sitten Keljossa tai Tikkakoskella, Palokassa tai Vaajakoskella! Yksi asia meitä kaikkia yhdistää: RYÖSTÄVÄ KAUPUNKI jolle kannamme veroja verojen päälle, mutta silti kaupungilla ei ole varaa edes kunnostaa pienten lastemme opinahjoja, joissa heidän ON PAKKO oppivelvollisuuden vuoksi koulu-uransa aloittaa.. Ja tämä on TOTTA..

Saati tämä lukioverkkoasia.. Siellä on taas titteleiden takana virkamiehet antamassa lausuntoja, ilman minkäänlaista TODELLISTA arkista näkökantaa asiaan, heidän näkökantaansa ajaa ilmiselvästi ihan eri prioriteetit kuin LASTEN JA NUORTEN opinnot, lapsiperheiden ja nuorten hyvinvointi ym ym ym.. JA EN OLE KOSKAAN NÄHNYT JYVÄSKYLÄN KAUPUNGIN MAINOSTAVAN Tikkakosken Ilmailukiota???? MIKSI??? Kyllä paukutetaan JAO.a ja muita "rahanarvoisia" liikelaitoksia, joissa YLITUOTETAAN uusia ammattilaisia!!! Tikkakoski elää ilmailusta kuten tiedämme, Kyllä se Tikkakosken Ilmasotakoulu Hra Anderssoniakin kiinnostaa ainakin aina ITSENÄISYYSPÄIVÄNÄ kun kunnioitamme omaa itsenäista maatamme.

Ja tämä lukio on tärkeä osa tätä koko ilmailukulttuuria joka Tikkakoskella elää ja voi hyvin. ME kaupunkilaiset emme voi sallia että lukioita lopetetaan samalla kun Lutakkoon rakennetaan huippuhienoja tunneleita, Jyväsjärveä täytetään, parkkitaloja lisätään ja kaikki tämä KAUPUNGIN VAROILLA... OLISIKO AIKA ALKAA PUOLUSTAMAAN OMIA OIKEUKSIA?

Lainaus:
2 §
Lukiokoulutuksen tavoitteet

Lukiokoulutuksen tavoitteena on tukea opiskelijoiden kasvamista hyviksi, tasapainoisiksi ja sivistyneiksi ihmisiksi ja yhteiskunnan jäseniksi sekä antaa opiskelijoille jatko-opintojen, työelämän, harrastusten sekä persoonallisuuden monipuolisen kehittämisen kannalta tarpeellisia tietoja ja taitoja. Lisäksi koulutuksen tulee tukea opiskelijoiden edellytyksiä elinikäiseen oppimiseen ja itsensä kehittämiseen elämänsä aikana.

Nuorten lukiokoulutuksessa tulee olla yhteistyössä kotien kanssa. LÄHDE: http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1998/19980629