Kannabis lailliseksi

Pilvinarkkari

/ #3374 Re:

26.01.2012 12:19

#2: Reija Tyynismaa -

Noooniin. Ensimmäiseksi voisit lopettaa pätemisen asiasta, josta et selvästi tiedä paljoa tai jopa ollenkaan.

"Pilvenpolttaja-narkkarit ja alkoholistit kuuluvat samaan kategoriaan= pulassa". Puhut koko kommenttisi aikana näistä narkkareista ja nisteistä. Kai olet tietoinen, että myös kahvi, tupakka ja alkoholi ovat päihteitä. Joten verrataan ainoata, suhteellisen ahdasmieleistä argumenttisia näihin. Tästä pääsemme pisteeseen, jolloin koko Suomi on täynnä narkkareita.

Pelkästään kommentistasi voi päätellä kuinka asiasta tietämätön olet. Aloitit kritisoinnin ilman kunnon mielipiteitä, joita tuskin edes pystyisit perustelemaan.

Mistä voit vetää johtopäätöksen, että ihminen joka käyttää kannabista ei pysty huolehtimaan itsestään? En usko, että sinulta löytyy yhtään esimerkkiä mihinkään suuntaan kannabiksesta, enkä puhu siitä mitä massa-huumevalistus kertoo. Jos kysyisin sinulta kadulla mitä kannabis on, vastaisit "huume". Tällä erottaa ne, jotka huutelevat asiasta josta luulevat tietävänsä.

Oletko tietoinen, että nykyinen lainsäädäntö tukee järjestäytynyttä rikollisuutta ja rikkoo Suomen perustuslakia päivittäin. Jokaisella on oikeus niinsanottuun "vähimpään haittaan". Jos sairastat, jotain hermostosairautta (esim. MS-tauti) annetaan sinulle opioidipohjaisia lääkkeitä. Nämä lääkkeet aiheuttavat vakavaa henkistä ja fyysistä riipuvuutta pitkällä käytöllä. Myös erinlaisia henkisiä ja fyysisiä vaivoja ilmaantuu käytön aikana. Kannabis olisi tähän tarkoitukseen tutkitusti turvallisempi ja vähemmän haittaa tekevä keino. Mutta tietenkin tämä koskee vain kannabiksen käyttöä lääkkenä.

Tiedän kuitenkin, että on ihan sama mitä faktoja kertoisin sinulle, et osaisi ajatella laatikon ulkopuolella.

http://www.youtube.com/watch?v=cuwhdqHV9H4

On aika saada faktoja ihmisten tietoon ja rakentavaa keskustelua aikaiseksi. Tämä kuitenkin tuntuu vielä ainakin mahdottomalta, leimautumatta juuri siksi "pilvinarkkariksi". Ehkä joskus vielä tästäkin asiasta voidaan keskustella ilman jo hiekkalaatikkoleikeissä käytettyä leimaamista.

Lopuksi. Ethän alkaisi kertoa esimerkiksi Suomen historiasta, jos et siitä mitään tietäisi? Älä siis aloita sitä tästäkään aiheesta. Ottakaa asioista oikeasti selvää ihmiset. Ei tarvitse pitää kannabiksesta siltikään, jokaisella on oikeus omaan itseensä.   Terveisin opintonsa suorittanut, hyväpalkkaisessa päivätyössä käyvä niinsanottu "narkkari".

Kommentoi adressia
Facebook
Pitäisikö kansanedustajien palkkaa nostaa?