Kotkan koulut


Vieras

/ #47 Onkohan Pekkasenkoulun tontti jo myyty ?

07.02.2012 11:42

Kaupunkihan ei saa lopetetuista kouluista oikeastaan yhtikäs mitään säästöjä ennen kuin kyseiset kiinteistöt on saatu myytyä, koska tarvitsevathan oppilaat opettajansa myös niissä toisissa kouluissa. Ja en nyt kyllä keksi, että kuka ostaisi noi Koivulan, Jäppilän tai Tiutisen koulut.
Tiutisen koulun joutuminen listalle ihmetyttää muutenkin, koska kyseinen koulurakennushan remontoitiin vasta, joten tuleekin tässä vaan mieleen, että ovatko noi Tiutisen, Koivulan ja Jäppilän koulut siellä listalla vain ns. tyrkkyinä, jotta toi Pekkasen koulu saataisiin lopetettua ?
Sillä se Pekkasen koulun alla oleva keskustatontti kiinnostaa varmasti moniakin rakennusliikkeitä, ja vähän tässä mietityttääkin, ettei vain olisi käynyt nyt niin, että se tontti olisi jo vähän niin kuin etukäteen jo alustavasti jollekin sellaiselle myytykin, koska juuri sen Pekkasen koulun lopettamista niin vahvasti kokoajan perustellaan.
Ja ainakin toi Tiutisen, ja luultavasti Jäppilän ja Koivulankin koulut ovat selvästi sellaisia, joista ollaan valmiita keskustelemaankin.
Eli käykö tässä nyt sitten niin, että ensin ruokakauppaketju sai poistettua Kotkasta kauppahallin, ja nyt sitten joku rakennusliike lapsilta koulun..?