EI KUNTAUUDISTUKSELLE

Lisää kommenteja

/ #43 Kokoomus haluaa vallan suurkaupungeissa

09.02.2012 16:44

Kyseessä on silmänkääntötemppu, jolla valta keskitettäisiin Kokoomukselle ja suurien kaupunkien rakennusliikkeille.
Maksumiehiksi jouduttaisiin kehyskaupungeissa suurten kaupunkien älyttömille menoautomaateille: Kulttuuri pääkaupunkeihin, raitiovaunuihin, tunneli- ja vesihankkeisiin jne...
Tosiaankin puhutaan kunnan työväen vähentämisestä, miten se voisi olla mahdollista, kun nytkään kuntiin ei tahdota saada työntekijöitä.
Ennen oli talonpojan tappolinja, mutta nyt suurkaupunkien suuret tarjouspyynnöt toteuttavat Kokoomuksen PK-yrittäjän tappolinjaa. Voittorahat valuvat ulkomaille tai kaupunki tekee niitä itse piilo verottaen. Esimerkiksi Turussa Turun yhtiö Turku energia piiloverottaa kansalaisiaan 18 miljoonaa €uroa vuodessa. Eikä Turku energia oy ole ainoa piiloverottaja suinkaan.
Pikkukunnat ja niiden asiat eivät todellisuudessa Kokoomusta kiinnosta ja Demarit pyrkivät roikkumaan Kokoomuksen herrojen takinlipeissä, jotta saavat olla hallituksessa.
Tämän jälkeen omatkaan eivät enää äänestä Demareita ja Kokoomusta, koska keskuskaupunginkaan veronmaksajat eivät halua maksaa kehyskuntien velkoja. Vai miten olisi Turkulaiset lähettäisittekö Suomen Kreikkaan Paimioon verorahojanne ?