Fivan tutkittava uudelleen Ikaalisten Säästöpankin toiminta


Vieras

/ #5

15.02.2012 09:03

#4: - Re: kiitos

Yhteydenottoja on tosiaan tullut ja tiesinkin että näin on, juuri siksikin julkisuus on ainoa keino saada nämä salat esiin. Meillä toimii kaikenlaiset hyvävelijärjestöt ja koplaamiset mutta kaiken annetaan tapahtua. Ilokseni huomaan että ihmisillä on edelleen ymmärrys oikeasta ja väärästä..minne se hukkuu kun kiivetään ylemmäs? Onko ahneus,kosto ja raha todellakin niin vahva vaikutin? Mutta minun on pakko uskoa pystyväni vaikuttamaan, sillä jos en niiin tee, voin samalla heittää menemään kaiken sen millaisilla arvoilla olen elänyt ja kasvanut.Juuri siihen tarvitsen avuksi teitä!

Johannes Koskinen on sanonut 90-luvun velkaantuneista että on kansallinen häpeä suomelle ettei heitä ole päästetty veloistaan. sillä maksettiinhan pankeille miljarditukien muodossa moneen kertaan nämä pankkien saatavat. Ja pankit pelastettiin yrittäjät ajettiin alas. 33 000 yrittäjää ja niistä 14 000 teki lopullisen ratkaisun ,koska eivät kestäneet häpeää luulessaan olleensa niin huonoja yrittäjiä. Mutta eihän se niin ollut vaan oli olemassa "sopimus" joka valtuutti pankit lopettamaan luottojen annon ja / tai ajamaan yrityksen alas. Tämähän on yleinen tieto jota komppaan ja se löytyy netistä kun osaa etsiä. Minä olen etsinyt kaikkea jo vuosia.

Jos parissa päivässä on saatu nämä äänet niin jos sama jatkuu niin me saadaan tuhat helposti ja toivottavasti enemmänkin. Freddie Mercury sen sanoi että show must go on! sen voimalla. Irma