Adressi Päivi Räsäsen ministerinviran puolesta

12vuotta ravintola-alalla

/ #4 Re: Re: kyllä räsäsen erolle

21.02.2012 00:26

#2: Janne - Re: kyllä räsäsen erolle

Hassua kun tulit maininneeksi tuo hulluuden. Monet tuntuvat näissä kirjoituksissa syyllistävän ravintoloita ihmisten, ennenkaikkea nuorten juomisesta. Kyllähän taivaan fakta on, että syyt ja ideat siihen otetaan kotoa.

"Jos ajatellaan vuosia taaksepäin, niin rattijuopumukset olivat harvinaisempia ja oikeastaan vain "tosijuoppojen" tekosia. Nykypäivänä tuntuu, että rattijuopumusta pidetään enintään pienenä hölmöilynä ja siitä on tullut ihmisille lähes tapa. Rattijuopumuksilla saatetaan jopa ylpeillä."

Onko oikeuslaitoksessa mitään vikaa? Pieksämäellä ihmisen _alaikäisenä ja kännissä_ hengiltä ajanut nuorukainen sai 3kk yhdyskuntapalvelua, eli käytännössä luunappi olisi ollut kovempi rangaistus. Tokihan se rekisteriin jää, kunnes vanhenee.

"Nuoret käyttävät enemmän alkoholia, kuin ennen. Sen ei anneta kuitenkaan häiritä, vaan siitä tulee päivä päivältä normaalimpaa. Tämä vapaa alkoholin käyttö vie kuitenkin useita nuoria kokeilemaan kovempia aineita ja lopulta päihdekierteeseen. Tämä johtaa lähes aina myös syrjäytymiseen.

Pitää osaltaan paikkaansa, mutta ennekaikkea alaikäisten juomisesta on kohtalaisen turha alkaa syyllistämään ravintoloita, vaan aletaan miettimään onko Sinun ja myös minun sukupolvi tehnyt jotain väärin?

Räsänen puhuu osittain asiaa, mutta saisi pitää suunsa kiinni kunnes on ottanut asioista selvää, eikä pitää kantanaan sitä että on 2 tapaa, minun ja väärä.

 

Ja ei, en allekirjoita tätä.