Adressi Päivi Räsäsen ministerinviran puolesta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Adressi Päivi Räsäsen ministerinviran puolesta.

kyllästynyt

#1 kyllä räsäsen erolle

20.02.2012 23:42

Samaisen Räsäsen suusta on nyt kuultu muitakin aika uskomattomia lausuntoja kuten poliisivoimien vähentäminen jälleen säästöjen nimissä (jota on kuultu rasittavuuteen asti), joten en toivoisi Räsäsen jatkavan virassaan. Eduskunnassa lienee muitakin jotka voivat olla alkoholin väärinkäytön puolestapuhujia, ei siellä yhtä näin höperöä ihmistä tarvita. Ja säästyisipä hänen omasta palkastaan sitten jotain.
Janne

#2 Re: kyllä räsäsen erolle

20.02.2012 23:55

#1: kyllästynyt - kyllä räsäsen erolle

Jokainen joka puhuu alkoholin väärinkäytöstä on tarpeellinen työkalu tälle yhteiskunnalle, oli sitten Räsänen tai ei.

Päivi Räsänen ajaa tällä alkoholi asialla koko suomen etua vaikkakin se etu ei kaikille kelpaa kun ollaan niin minä, minä, minä keskeisiä.

Suomalaiset alkoholin ORJAT tarvitsee apua vaikka ei sitä itse ymmärräkkään. Harvoinpa hullukaan huomaa itse olevansa hullu.

yhävaan sama

#3 Re: Re: kyllä räsäsen erolle

21.02.2012 00:00

#2: Janne - Re: kyllä räsäsen erolle

toki näinkin on mutta onko Räsänen itse valmis henkilökohtaisesti auttamaan näitä ORJIA niinkuin asian ilmaiset, enemmänkin nämä kärsivät ihmiset tarvitsevat sosiaalityöntekijöitä ja läsnäolevia ihmisiä, ei isoa palkkaa nostavia paasaajia

12vuotta ravintola-alalla

#4 Re: Re: kyllä räsäsen erolle

21.02.2012 00:26

#2: Janne - Re: kyllä räsäsen erolle

Hassua kun tulit maininneeksi tuo hulluuden. Monet tuntuvat näissä kirjoituksissa syyllistävän ravintoloita ihmisten, ennenkaikkea nuorten juomisesta. Kyllähän taivaan fakta on, että syyt ja ideat siihen otetaan kotoa.

"Jos ajatellaan vuosia taaksepäin, niin rattijuopumukset olivat harvinaisempia ja oikeastaan vain "tosijuoppojen" tekosia. Nykypäivänä tuntuu, että rattijuopumusta pidetään enintään pienenä hölmöilynä ja siitä on tullut ihmisille lähes tapa. Rattijuopumuksilla saatetaan jopa ylpeillä."

Onko oikeuslaitoksessa mitään vikaa? Pieksämäellä ihmisen _alaikäisenä ja kännissä_ hengiltä ajanut nuorukainen sai 3kk yhdyskuntapalvelua, eli käytännössä luunappi olisi ollut kovempi rangaistus. Tokihan se rekisteriin jää, kunnes vanhenee.

"Nuoret käyttävät enemmän alkoholia, kuin ennen. Sen ei anneta kuitenkaan häiritä, vaan siitä tulee päivä päivältä normaalimpaa. Tämä vapaa alkoholin käyttö vie kuitenkin useita nuoria kokeilemaan kovempia aineita ja lopulta päihdekierteeseen. Tämä johtaa lähes aina myös syrjäytymiseen.

Pitää osaltaan paikkaansa, mutta ennekaikkea alaikäisten juomisesta on kohtalaisen turha alkaa syyllistämään ravintoloita, vaan aletaan miettimään onko Sinun ja myös minun sukupolvi tehnyt jotain väärin?

Räsänen puhuu osittain asiaa, mutta saisi pitää suunsa kiinni kunnes on ottanut asioista selvää, eikä pitää kantanaan sitä että on 2 tapaa, minun ja väärä.

 

Ja ei, en allekirjoita tätä.

Janne

#5 Re: Re: Re: kyllä räsäsen erolle

21.02.2012 00:31

#3: yhävaan sama - Re: Re: kyllä räsäsen erolle

En voi vastata tähän kysymykseen Päivi Räsäsen puolesta mutta uskon että hänellä on halua auttaa alkoholiriippuvaisia ihmisiä vaikka ihan henkilökohtaisellakin tasolla jos hänelle sellainen tilanne tulee eteen.

Räsäsen palkoista en tiedä, eikä itseasiassa kiinnostakkaan, mutta on hyvä että joku sellainen ihminen jolla on vaikutusvaltaa ja pääsy julkiseen mediaan, nostaa tällaisia alkoholista johtuvia ongelmia julkisen keskustelun kohteeksi.

Tosin itse en välttämättä olisi tätä valtavaa ongelmaa lähtenyt "purkamaan" ravintoloiden aukioloajoilla vaan ihan jotain toista kautta, mutta hyvä kuitenkin kun keskustelua syntyy.

Jos edes yksi ihminen vapautuu ja pelastuu alkoholin siteistä tällaisen julkisen keskustelun ansiosta, niin kaikki nämä adressit, lehtijutut ja ihmisten käyttämä aika ovat olleet sen arvoisia.

Olet oikeassa siinä että (varsinkin pahan) riippuvuuden kassa painiva ihminen tarvitsee ympärilleen vahvan tukiverkoston.

 

VK

#6 Re: Re: Re: kyllä räsäsen erolle

21.02.2012 00:39

#4: 12vuotta ravintola-alalla - Re: Re: kyllä räsäsen erolle

Adressissa mainittiinkin, että Räsänen ei vetänyt oikeasta narusta, kun lähti tälle ravintola linjalle. Onhan se tosiaan järkevää, että ihmiset nauttivat alkoholinsa juurikin ravintoloissa. Mutta tämän vasta-adressin pointti ei ollut tuossa, vaan siinä että Räsänen uskalsi ottaa tämän alkoholikortin esille. Oikeaa maata, mutta väärä kortti. Suomessa ei ole montaa politiikkoa, jotka uskaltavat puhua hillitsevällä linjalla alkoholin haittavavaikutuksista yhteiskunnalle. Siksi Räsänen ansaitsee tuen.

lapsenkengistä ulos

#7 Re: kyllä räsäsen erolle

21.02.2012 01:19

#1: kyllästynyt - kyllä räsäsen erolle 

 No, olipas siinä lapsellinen viesti! Tietenkin tekee joskus kipeää kuulla totuutta asioista, joita hellii elämässään. Olipa asia sitten vaikka kuinka epäterveellistä.Kunhan saa vastustaa, eikö niin? Vaikeaa tietenkin on lapsillekin joskus sanoa, että nyt olet tullut senverran isoksi tytöksi/pojaksi, että et oikeastaan tarvitse tuttia, vaan nyt se on pistettävä kiltisti pois käytöstä. Jopa hampaat voivat mennä vinoon tutin imemisestä. Tässä on toki monta kertaa vakavammasta asiasta kyse. Sinun terveydestäsi! Mietihän vähän ja ajattele tulevaisuuttasi! Tule aikuiseksi!

T: Baarimestari vm 1999

#8 Alkoholin haittavaikutuksien minimointi

21.02.2012 01:32

Alkoholin valvotuissa ja turvallisissa oloissa nauttiminen on jopa suositeltavaa yhteiskunnan hyvinvoinnin kannalta. Siksi onkin käsittämätöntä, että ministeri ehdottaa suoranaisesti valvonnan lopettamista. Samalla Hän riskeeraa tuhansien Suomalaisten elinkeinon ja ohjaa veromarkkoja eteläisen naapurimme kirstuun. Kyllä ministerin pitäisi kantaa vastuunsa ja tajuta erota virastaan, jos yli 20000 ihmistä alle vuorokaudessa niin vaatii. Kodeissa tapahtuva kontrolloimaton alkoholinkäyttö on Suomessa suuri ongelma ja aiheuttaa mm. perheväkivaltaa. Uskoakseni Päivi tarkoitti hyvää ja halusi kompata Poliisiylijohtaja Paateroa, ikävä kyllä Hän teki elämänsä pahimman virheen. Kanna vastuusi ja eroa Päivi!

Vieras

#9

21.02.2012 01:38

Känniääliöinnin kaikenlainen kitkeminen on ensimmäisiä toteutettavia asioita Suomessa.
Tarjoilija

#10

21.02.2012 03:54

Toivottavasti en menetä työpaikkaani moisen hulluuden takia!!!

A-R

#11

21.02.2012 07:17

Kaikensuvaitsevaisuudelle on tultava loppu. Tuskin esiintyvät taiteilijatkaan ovat mielissään myöhäisistä esiintymisajoista. Ravintolat kiinni ihmisten aikoina. Nämä ravintoloiden aukioloajat ovat varmasti aiheuttaneet monet avioerot, tappelut, ja tapot. Kukaan normaali työssäkäyvä ihminen ei ravintoloissa yömyöhään rypeä. Nostan hattua Päivi Räsäselle hänen rohkeasta ehdotuksestaan. Hän on paras ja pätevin pääministeri aikoihin.

Vieras

#12

21.02.2012 07:22

Asioista pitää saada puhua oli ne mitä tahansa. Vain keskustelujen kautta voidaan maailmaa parantaa. Tämä allekirjoitus oli myös vastaan suomalaisten ylireaktioita joka asiaan. Mikä on tullut järkevään kansaan kun pelkästään haukiutaan?
A-R

#13 Re:

21.02.2012 07:25

#10: Tarjoilija -  

 Tuskin aukioloaika sinun työhösi vaikuttaa. Päinvastoin pääset aikaisemmin kotiin viettämään tarvitsemaasi vapaa aikaa. Jos poliisin työhön joudutaan vaikuttamaan huononnuksin, niin syytä on rajoittaa heidän asiaskunnan hillumista yömyöhään ravintoloissa.  Luulisin ravintola aukioloaikojen helpottavan myös poliisien työtä. Ja jos säästöjä on saatava, on ne aloitettava  paikoista, joista pahanteot usein saavat alkunsa.

A-R

#14 Re: kyllä räsäsen erolle

21.02.2012 07:34

#1: kyllästynyt - kyllä räsäsen erolle 

 Miksi Räsäsen pitäisi erota, jos sinä et halua ravintola aikoihin muutoksia. Varmaan tekisi sinullekin hyvää valkaista sitä nenääsi.  Päivi Räsäsen ei missään tapauksessa saa erota. Tarvitsemme hänen kaltaisia korkean moraalin omaavia ihmisiä päättäjiksi. Viimesiset 30 vuotta on maamme vajonnut aina vaan syvemmälle alkoholismin ja moraalittomuuden loukkuun. Hyvä Päivi seisomme suoraselkäisinä sinun tukenasi.

kyllästynyt !!

#15 mistä yö juoksiat tulee

21.02.2012 09:13

Hyvä Räsänen. Kapakkaan ehtii aijemmin illalla, pienemmillä pohjilla. Ei tarvitse kun lukea aamun lehdet kun selviää, tapahtumat yö neljältä kapakan ulkopuolella. poliisilla ja sairaaloilla on paikattavaa.

Vieras

#16

21.02.2012 09:46

Hämeen rykmentti säilytettävä.

Vieras

#17

21.02.2012 10:29

Naurettavaa vaatia tällaisesta asiasta vaatia virasta erottamista. Tässä ei ole virkavirhe syynä. On niitä paljon vaskavampiakin syitä mitä politiikot ja ministerit ovat tehneet, eikä heidän erottamistaan ole vaadittu.

Vieras

#18 Re: Re:

21.02.2012 10:36

#13: A-R - Re:

Eikö ole parempi, että ihmiset nauttivat alkoholinsa ravintoloissa valvotuissa oloissa eikä yksityisissä tiloissa, joissa ei ole valvontaa. Siispä poliisien työmäärä tulee lisääntymään kotihälytyksinä/perheväkivaltatapauksina, joten tuuli vain Räsäsen huulia heiluttaa eikä hänen pitäisi enää tuollaisess asemassa ollessaan laskea suustaan tuollaisia sammakoita perehtymättä asioihin.

rasasellepotkut

#19 jaa-a

21.02.2012 11:30

VIHAAN räsästä ja allekirjoitin myös tuon toisen adressin, mutta ymmärrän myöskin tämän näkökulman. Siltikin tämä tilanne on erittäin kinkkinen jos jaksaa miettiä kummankin kantilta. Baarit työllistävät järkyttävän määrän ihmisiä ja tuo muutos kaataisi niistä vielä ison osan. Tuo syrjäytymisvaara mistä puhuit. Moni voisi miettiä, että kakkapuhetta. Itsekin varmaan sanoisin noin ellen olisi melkein joskus ollut siellä ja lisäksi todistanut monta muuta olevan siellä.

Vaikkakin alkoholi on kieltämättä siinä mielessä rasite yhteiskunnalle, ei sitä valitettavasti voida tuolla tavalla riistää. Uskoisin, että siitä on enemmän haittaa kuin hyötyä. Niin tai näin, aina joku osapuoli kärsii paljon.

Vieras

#20

21.02.2012 11:55

Jo on aika puuttua tähän holtittomaan menoon.
Ei! holhoukselle

#21 Jo liikaa penis värinää

21.02.2012 12:13

Suuressa vastuuasemassa oleva ei saisi päästää suustaan noin harkitsemattomia asioita. Kas kun ei esittänyt kieltolakia. Alkoholin haittojen vähentäminen on kyllä hyvä asia, mutta Räsäsen ehdottama keino siirtää lieveilmiöitä kadulta yksityisasuntoihin. Mahtaisiko jopa lisätä alkoholin kulutusta, koska samalla rahalla saa alkosta paljon enemmän juotavaa kuin baaritiskiltä. Ehkä joillakin.

Räsänen ei myöskään ottanut huomioon ravitolatyöntekijöiden lisäksi muitakaan samaan "ruokaympyrään" kuuluvia elinkeinoja, kuten järjestyksenvalvonta, yökeittiöt ja taksiliikennöinti. Mitkä ovat työllisyysvaikutukset näihin, jos anniskeluravintolat sulkisivat aikaisemmin?

Eniten ottaa kuitenkin päähän se, että joidenkin hölmöilevien, poliisia työllistävien ihmisten takia halutaan kaventaa päätäntävaltaa omasta juhlinnastaan niiltä ihmisiltä, jotka toteuttavat juhlintansa moitteettomasti, yhteiskuntaa rasittamatta. Pitääkö joidenkin tyhmyydestä kaikkien kärsiä. Kollektiivisista rangaistuksista on luovuttu jo ajat sitten.
Kukkahattu

#22 Re: jaa-a

21.02.2012 12:16

#19: rasasellepotkut - jaa-a

Onko tämä vihapuhetta?? Kyllä on kamalaa että asioihin suhtaudutaan tällä tavalla.  Järkevä ja ihmisten terveyttä edistävä ehdotus saa tämänkaltaisen vastaanoton. Kyllä Suomessa on paljon ihmeellistä porukkaa.


Vieras

#23

21.02.2012 12:47

P.Räsänen ei ole tästä maailmasta.Kenkää vain ja pian.
Yhteiskunta/ Historian tutkija

#24 Re: kyllä räsäsen erolle

21.02.2012 13:06

#1: kyllästynyt - kyllä räsäsen erolle

Suomen HALLITUS on hajoamis pisteessä. Sen vuoksi Räsäsenkin tulee erota.

Tällaisissa asioissa pitäisi tuntea historiaa kun esim. tuo mainitsemasi poliisin vähentäminen. Kysymys on lähinnä siitä mihin on totuttu. Poliisin virallinen nimihän on " Valtion väkivaltakoneisto". Nyt kuitenkin valtionjohto Räsänen, Virrkuinen, Walin jne ovat alkaneet sortaa kansan oikeuksia pakkokuntaliitoksen ja puolustusvoimien budjetin leikkauksien sekä ampuma-aselupien avulla. Poliisithan ovat siis hallituksen joukkoja jotka tarpeen vaatiessa hyökkäävät kansalaisten kimppuun, koska heidän on ikäänkuin pakko. Poliisit ovat sisäministeriön eli Räsäsen alaisia. Tuleekin pohdittavaksi onko tuo alkoholin tarjoilun tai ravintoloiden aukioloaikojen supistaminen tietoinen valinta sisäministeriöltä rajoittaa ihmisten kokoontumisen vapautta. Jos näin olisi niin koko poliisi ja sisäministeriö pitäisi lakkauttaa, koska he sortavat kansan oikeuksia laajasti viedäkseen EU:n kommunistisen ja byrokraattisen NUTS- järjestelmän ja kuntien pakkoliitokset ,sekä pienentää Puolustusvoimia lakkauttamalla varuskuntia niin paljon, että itsenäisen isänmaamme ulkoinen ja sisällinen turvallisuus laskee vaarallisesti. Siis ministerit, valtioneuvosto ja Suomen hallitus ovat selkeästi hyökänneet kansa oikeuksia vastaan. Tässä käy selkeästi ilmi, että kysymys onkin hyökkäys Suomalaisuutta ja itsenäisyyttämme kohtaan. Pitää tuntea siis historiaa ja yhteiskuntamme käytäntöjä tarpeeksi laajasti, jotta tätä asiaa voi näin johdonmukaisesti käsitellä. Mitä taas tulee poliisin historiaan maailmassa ja Suomessa niin sittä voi lukea esim.kirjan LAIN VARTIOSSA. Luettuanne sen voitte olla erimieltä ja voittekin ehkä sanoa mitä SUOMI tekee tällaisella poliisilla joka ajaa ainoastaan valtion etua ja suojelee valtionjohdon virkamiesrikollisia? Tarkoittaen sitä myös historiasta, koska ei poliisi ole aina kansan asialla. Tämä kaikki tosin johtuu valtion hallinnon aiheuttamasta yhteiskuntamme suunnitelmallisesta eriarvoistamisesta ja kansa todellakin on jaettu kahtia viimeisten 20-vuoden aikana. Suomessa siis on jo kaksi kansaa. Kaikesta päätellen ministerit jatkavat kansan sortamista. Työpaikat viedään aasian yms. Jos sinulla on vielä työpaikka et ole ehkä huomannut näitä asioita, mutta todennäköisesti sinäkin menetät työpaikkasi ja tällöin tulet huomaamaan kuinka järjestelmä ei toimi. Työkansa on pidetty asiasta visusti tiedottomana ellei asiaa varsinaisesti itse tutkii. Kuntia pakkoliitettään laittomasti jne...Tässä puolustusvoimien tehtävät; Lukakaa alhaalta kohta 1B. Siinä selkeästi kerrotaan, että puolustusvoimat pitää kutsua kuntien avuksi jos kansan oikeuksia sorretaan valtionjohdosta käsin. Jokainen siis kutsukoon itse puolustusvoimat kuntansa ja kansan avuksi. Tuskin sitä kunnanjohto tekee itse. Menkää esikuntaan ja vaatikaa puolustusvoimat kansan oikeuksia puolustamaan. Suomen puolustusvoimat  ovat kansan joukot ja koostuu reservistä poislukien Sotilaspoliisi ja Rajavartiolaitos joka on  Sisäministeriön alainen eli Räsäsen alaisia.  Nämä tiedot tuleekin välittää kaikille sotilaspoliiseille, rajavartijoille,ne että he eivät tee mitää omien johtajiensa toiveiden mukaisesti., koska ministeriö on rikollinen ja sortaa kansaa.Kun näitä historian asioita nyt on luettu eri kirjoista ja tutkittu asioita niin koska täyttyvät sisällisodan tunnusmerkit? Ne täyttyivät jo 1990-luvulla kun Suomen kansa vietiin EU:n jäseneksi kansan tahdon vastaisesti. Kansa vastusti EU jäsenyyttä noin 80 prosenttisesti. Siitä lähtein on siis Suomea ajettu tähän NUTS-järjestelmään vasten kansan tahtoa. Valtionjohto siis on laittomasti sortanut kansaa. Nyt jos vielä on epäselvää onko täällä salainen sisällissota vai ei niin kannattaa avata omat silmät ja tutkiskella asioita kirjoista joissa on virallisia asiakirjoja. Sivustolta www.promerit.net ja KHI forum löytää fakta tietoja. Kirjoista Vilho Tahvanainen- Erikoistehtävä ja Laman ja RAHAN pelurit kirja on hyvä. Kun haluaa tutustua jo vanhempaan historiaan niin voi lukea Y.O RUUTH:n kirjan Karjalan kysymys niin koko kansalle avautuu mistaä on kysymys ja mistä täällä taistellaan. Suomen valtio on rikas. Kansa maksaa isoja veroja, mutta valtiovarainministeriö on jättänyt varat EU.n politrukeille. Suomessa kansalaisille kerrotaan virallinen tarina tiedotusvälineissä, että nyt ei ole varaa ylläpitää yhteiskuntaa. Se ei ole totta. varat on tahallisesti EU:n tilinpäätöspöytäkirjan takana piilossa ja sieltä rahaa saavat tietyt piirit Suomessa, mutta tavallinen kansa maksaa terveyskeskusmaksut tuplanan, koska niistä ei pitäisi sen jälkeen periä maksua kun kansanlaiset ovat veronsa maksaneet. Näitä kysymyksiä on monia joilla voi havainnollistaa mitä sielä eduskunnassa ja hallituksessa sekä valtioneuvostossaon tullut tehtyä. Lopuksi kannattaa lukea Konttisen kirja; KANSALLISOMAISUUDEN RYÖSTÖ. Suomen Itsenäisyyjulistus 7.2 on myös täällä adressit sivustolla ja kansana voimme valita itsellemme uuden hallituksen ja valtion. Näin hallitus joutuisi neuvottelu asemiin alakynnestä ja kansa lähtisi EU:sta saman tien. Suomi isänmaa!

  1. Suomen sotilaallinen puolustaminen, johon kuuluu:
    1. maa-alueen, vesialueen ja ilmatilan valvominen sekä alueellisen koskemattomuuden turvaaminen;

    2. kansan elinmahdollisuuksien, perusoikeuksien ja valtiojohdon toimintavapauden turvaaminen ja laillisen yhteiskuntajärjestyksen puolustaminen;

    3. sotilaskoulutuksen antaminen ja vapaaehtoisen maanpuolustuskoulutuksen ohjaaminen sekä maanpuolustustahdon edistäminen.

Suomen ITSENÄISYYS on uhattuna!

#25 Re: Hämeen rykmentti

21.02.2012 13:08

#16: -

ja kaikki muut varuskunnat on säilytettävä!

Suomen HALLITUS on hajoamis pisteessä. Sen vuoksi Räsäsenkin tulee erota.

Tällaisissa asioissa pitäisi tuntea historiaa kun esim. tuo mainitsemasi poliisin vähentäminen. Kysymys on lähinnä siitä mihin on totuttu. Poliisin virallinen nimihän on " Valtion väkivaltakoneisto". Nyt kuitenkin valtionjohto Räsänen, Virrkuinen, Walin jne ovat alkaneet sortaa kansan oikeuksia pakkokuntaliitoksen ja puolustusvoimien budjetin leikkauksien sekä ampuma-aselupien avulla. Poliisithan ovat siis hallituksen joukkoja jotka tarpeen vaatiessa hyökkäävät kansalaisten kimppuun, koska heidän on ikäänkuin pakko. Poliisit ovat sisäministeriön eli Räsäsen alaisia. Tuleekin pohdittavaksi onko tuo alkoholin tarjoilun tai ravintoloiden aukioloaikojen supistaminen tietoinen valinta sisäministeriöltä rajoittaa ihmisten kokoontumisen vapautta. Jos näin olisi niin koko poliisi ja sisäministeriö pitäisi lakkauttaa, koska he sortavat kansan oikeuksia laajasti viedäkseen EU:n kommunistisen ja byrokraattisen NUTS- järjestelmän ja kuntien pakkoliitokset ,sekä pienentää Puolustusvoimia lakkauttamalla varuskuntia niin paljon, että itsenäisen isänmaamme ulkoinen ja sisällinen turvallisuus laskee vaarallisesti. Siis ministerit, valtioneuvosto ja Suomen hallitus ovat selkeästi hyökänneet kansa oikeuksia vastaan. Tässä käy selkeästi ilmi, että kysymys onkin hyökkäys Suomalaisuutta ja itsenäisyyttämme kohtaan. Pitää tuntea siis historiaa ja yhteiskuntamme käytäntöjä tarpeeksi laajasti, jotta tätä asiaa voi näin johdonmukaisesti käsitellä. Mitä taas tulee poliisin historiaan maailmassa ja Suomessa niin sittä voi lukea esim.kirjan LAIN VARTIOSSA. Luettuanne sen voitte olla erimieltä ja voittekin ehkä sanoa mitä SUOMI tekee tällaisella poliisilla joka ajaa ainoastaan valtion etua ja suojelee valtionjohdon virkamiesrikollisia? Tarkoittaen sitä myös historiasta, koska ei poliisi ole aina kansan asialla. Tämä kaikki tosin johtuu valtion hallinnon aiheuttamasta yhteiskuntamme suunnitelmallisesta eriarvoistamisesta ja kansa todellakin on jaettu kahtia viimeisten 20-vuoden aikana. Suomessa siis on jo kaksi kansaa. Kaikesta päätellen ministerit jatkavat kansan sortamista. Työpaikat viedään aasian yms. Jos sinulla on vielä työpaikka et ole ehkä huomannut näitä asioita, mutta todennäköisesti sinäkin menetät työpaikkasi ja tällöin tulet huomaamaan kuinka järjestelmä ei toimi. Työkansa on pidetty asiasta visusti tiedottomana ellei asiaa varsinaisesti itse tutkii. Kuntia pakkoliitettään laittomasti jne...Tässä puolustusvoimien tehtävät; Lukakaa alhaalta kohta 1B. Siinä selkeästi kerrotaan, että puolustusvoimat pitää kutsua kuntien avuksi jos kansan oikeuksia sorretaan valtionjohdosta käsin. Jokainen siis kutsukoon itse puolustusvoimat kuntansa ja kansan avuksi. Tuskin sitä kunnanjohto tekee itse. Menkää esikuntaan ja vaatikaa puolustusvoimat kansan oikeuksia puolustamaan. Suomen puolustusvoimat  ovat kansan joukot ja koostuu reservistä poislukien Sotilaspoliisi ja Rajavartiolaitos joka on  Sisäministeriön alainen eli Räsäsen alaisia.  Nämä tiedot tuleekin välittää kaikille sotilaspoliiseille, rajavartijoille,ne että he eivät tee mitää omien johtajiensa toiveiden mukaisesti., koska ministeriö on rikollinen ja sortaa kansaa.Kun näitä historian asioita nyt on luettu eri kirjoista ja tutkittu asioita niin koska täyttyvät sisällisodan tunnusmerkit? Ne täyttyivät jo 1990-luvulla kun Suomen kansa vietiin EU:n jäseneksi kansan tahdon vastaisesti. Kansa vastusti EU jäsenyyttä noin 80 prosenttisesti. Siitä lähtein on siis Suomea ajettu tähän NUTS-järjestelmään vasten kansan tahtoa. Valtionjohto siis on laittomasti sortanut kansaa. Nyt jos vielä on epäselvää onko täällä salainen sisällissota vai ei niin kannattaa avata omat silmät ja tutkiskella asioita kirjoista joissa on virallisia asiakirjoja. Sivustolta www.promerit.net ja KHI forum löytää fakta tietoja. Kirjoista Vilho Tahvanainen- Erikoistehtävä ja Laman ja RAHAN pelurit kirja on hyvä. Kun haluaa tutustua jo vanhempaan historiaan niin voi lukea Y.O RUUTH:n kirjan Karjalan kysymys niin koko kansalle avautuu mistaä on kysymys ja mistä täällä taistellaan. Suomen valtio on rikas. Kansa maksaa isoja veroja, mutta valtiovarainministeriö on jättänyt varat EU.n politrukeille. Suomessa kansalaisille kerrotaan virallinen tarina tiedotusvälineissä, että nyt ei ole varaa ylläpitää yhteiskuntaa. Se ei ole totta. varat on tahallisesti EU:n tilinpäätöspöytäkirjan takana piilossa ja sieltä rahaa saavat tietyt piirit Suomessa, mutta tavallinen kansa maksaa terveyskeskusmaksut tuplanan, koska niistä ei pitäisi sen jälkeen periä maksua kun kansanlaiset ovat veronsa maksaneet. Näitä kysymyksiä on monia joilla voi havainnollistaa mitä sielä eduskunnassa ja hallituksessa sekä valtioneuvostossaon tullut tehtyä. Lopuksi kannattaa lukea Konttisen kirja; KANSALLISOMAISUUDEN RYÖSTÖ. Suomen Itsenäisyyjulistus 7.2 on myös täällä adressit sivustolla ja kansana voimme valita itsellemme uuden hallituksen ja valtion. Näin hallitus joutuisi neuvottelu asemiin alakynnestä ja kansa lähtisi EU:sta saman tien. Suomi isänmaa!

  1. Suomen sotilaallinen puolustaminen, johon kuuluu:
    1. maa-alueen, vesialueen ja ilmatilan valvominen sekä alueellisen koskemattomuuden turvaaminen;

    2. kansan elinmahdollisuuksien, perusoikeuksien ja valtiojohdon toimintavapauden turvaaminen ja laillisen yhteiskuntajärjestyksen puolustaminen;

    3. sotilaskoulutuksen antaminen ja vapaaehtoisen maanpuolustuskoulutuksen ohjaaminen sekä maanpuolustustahdon edistäminen.