Pro Kirkkoharju

Pekka Kannus, Pro Kirkkoharju
Vieras

/ #215 Re: Kirkkoharjun puolesta!!

09.11.2010 15:55

#214: T-K Lääperi - Kirkkoharjun puolesta!! 

 T-K Lääperi puhuu yllä täyttä asiaa. Osallistukaa kuitenkin jokainen omalla aktiivisella panoksellanne Kirkkoharjun  säilyttämiseen. Tämä tarkoittaa muutakin kuin tänne nettiin kirjoittamista.

Eli laittakaa Kangasalan Sanomille mielipiteitä yleisönosastoon (ei ole vaikeampaa kuin tänne kirjoittaminen, laittakaa vain sähköpostiviesti osoitteeseen toimitus@kangasalansanomat.fi), olkaa yhteydessä päättäjiin (valtuuston ja kaavoituslautakunnan jäsenten yhteystiedot löytyvät kunnan kotisivuilta varsin helposti), jakakaa nettilinkkiämme kaikille tutuille kotona, työpaikoilla jne. facebookissa, sähköpostilla ymv. tavoilla.  Jos alueen omistajat saa joku haastatelluksi, niin erittäin hyvä.  

Pro Kirkkoharju seuraa tilannetta aktiivisesti. Päättäjiin on oltu yhteydessä useamman kerran. He tietävät tilanteen. Yleisötilaisuutta, "torikokousta", median houkuttelua paikalle (Aamulehti, radiot, TV jne.) kannattaa harkita siinä tilanteessa, jos kaavoituslautakunta tai valtuusto vastoin tätä valtaisaa kansalaismielipidettä alkaisi runnoa alueen kerrostalokaavaa väkisin läpi. Siihen voi kulua paljonkin aikaa (tai sitten ei) ja se on vaikeata tässä prosessissa.  Toisin sanoen kaavasuunnitteluista ja niiden prosessien aikatauluista on ulkopuolisten varsin vaikea saada ennakkotietoa. Toivon kuitenkin, että päättäjiltä ja virkamiehiltä löytyy viisautta ja kauskatseisuutta sijoittaa viisaasti Kangasalan tulevaisuuteen ja säästää Kirkkoharju.