Adressi Päivi Räsäsen ministerinviran puolesta

Vastustaja

/ #176 Pieni muotoinen kommentti.

25.02.2012 20:18

Tässä taas.. Omasta mielestäni tää nyt on aivan täyttä soopaa. Tää kukkahattutäti ajattelee niin uskomattomasti. Aina selittää että hän tottelee raamatun mukaan, mutta eikö Raamatussa sanota:
" Naisten tulee olla vaiti seurakunnan kokouksissa. Heidän ei ole lupa puhua, vaan heidän on oltava kuuliaisia, niin kuin lakikin sanoo. Jos he tahtovat tietoa jostakin, heidän on kysyttävä sitä kotona omalta mieheltään, sillä naisen on sopimatonta puhua seurakunnan kokouksessa."

Vaimot, suostukaa miehenne tahtoon niin kuin Herran tahtoon, sillä mies on vaimonsa pää, niin kuin Kristus on seurakunnan pää; onhan hän seurakunnan, oman ruumiinsa, pelastaja. Niin kuin seurakunta alistuu Kristuksen tahtoon, niin myös vaimon tulee kaikessa alistua miehensä tahtoon.

Itse olen sitä mieltä, että kyseinen täti saisi lähteä pois. Ei tämä ei tule vähentämään poliisien työvoimaa, sillä itseasiassa lisää.
Kun kerran väki joutuu lähtemään aikasemmin pois niitä myös jatketaan kotona. Tämähän huomattiin jo viime kerrasta, minkä takia tämän hetkinen laki tuli käytäntöön. Kaikille on omat mielipiteet mutta täällä 5päivän aikana 900 allekirjoittajaa taasen vastustajilla 50.000...