Kreikan ja Suomen välinen vakuussopimus julkistettava

Jyri Hovila
Adressin tekijä

/ #25 Re: Re: Re: Re: Tutkintapyyntö

05.03.2012 09:13

Olet siis kaveriesi kanssa tehnyt rikosilmoituksen eikä sen katsottu antavan aihetta mihinkään jatkotoimiin. Sittenhän asian pitäisi olla sillä selvä. Oikeuslaitos on selvästikin eri mieltä kanssasi siitä, mikä on maanpetos ja mikä ei. Elä sen kanssa!

Se että vielä edelleenkin kuvittelet, että sinä tiedät paremmin on nimenomaan sitä "egotrippiä". Että siinä sinulle ad hominemia.

Kiitos tästä rakentavasta kommentista, johon vastaan (joskin ilmeisen turhaan koska kyse on päivänselvästä provosta) seuraavasti:

1. En tehnyt rikosilmoitusta vaan tutkintapyynnön (kaksi eri asiaa)

2. Tutkintapyyntö ei koskenut maanpetosta vaan valtiopetosta (kaksi eri asiaa)

3. En tehnyt tutkintapyyntöä "kavereideni kanssa" vaan laitoin tutkintapyyntöpohjan julkisesti nettiin mistä sen latasivat sadat suomalaiset joista en tiedä mitään muuta kuin IP-osoitteen

4. Oikeuslaitos ei tutkinut asiaa, koska poliisi ei vienyt sitä eteenpäin. Oikeuslaitoksen kantaa asiaan ei siis tiedetä, ellei sitten olla valmiita ajattelemaan niin yksioikoisesti, että valtiopetoksen mittaluokkaa olevan rikosepäilyn koko käsitteleminen voidaan jättää pelkästään poliisin (joka ei ole yhtä kuin oikeuslaitos) vastuulle.

5. En väitä "tietäväni paremmin". Totesin vain, että tutkintapyyntöihin ei reagoitu, ja toin ilmi havaintoni että jos vastaavanlainen passiivisuus jatkuu, sillä on todennäköisesti yhteiskuntaa radikalisoivia seurauksia - mistä on historian varrelta vahvaa näyttöä jopa niinkin maltillisesta maasta kuin Suomesta.

6. Vaikuttaa siltä, että kommentoija kuuluu siihen melko pieneen mutta äänekkääseen vähemmistöön, jonka elämäntehtävänä on piruilemalla ja henkilökohtaisuuksiin menemällä pyrkiä vaientamaan joka ikinen kritiikkiä tai uudistusehdotuksia esiin tuova kanssa-kansalaisensa. Jatka toki vapaasti valitsemallasi tiellä, mutta tiedä, että se millainen vaikutelma vähänkään itseään ja älyään arvostaville lukijoille heittelystäsi tulee on ns. lapsellinen. Huolehtia sinun ei toki asiasta tarvi, koskapa kommentointisi tapahtuu turvallisesti nimettömänä.

Eiköhän tämä rönsy tullut käsitellyksi. Pysytään asiassa eli tässä vakuussopimuksen julkistamista vaativassa adressissa ja siihen olennaisesti liittyvässä keskustelussa.