Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!

VIERAS

/ #1970 Seitsemäs vuosi on vapautuksen vuosi!

08.03.2012 21:19

Eikös tämä, mitä on kirjoitettu 5. Moos. kirjassa, osu yksyhteen ex-puheenjohtajan kohdalla?

"Joka seitsemäs vuosi pane toimeen vapautus. Ja näin on vapautuksesta määrätty: jokainen saamamies luopukoon siitä, minkä hän on lähimmäiselleen lainannut, älköönkä velkoko lähimmäistänsä ja veljeänsä, sillä silloin on Herran kunniaksi vapautus julistettu." (5.Moos.15:1-2)

Näinhän ex-puheenjohtaja kertoi toimineensa, aivan Sanan mukaisesti antoi veljellensä anteeksi eikä ole enää häneltä mitään velkomassa. Näin menetellen hän on vapauttanut itsensä ja myös omalta puoleltaan veljensä.

Ja siunaus seuraa, kun Sanaa tottelee. Tähän on poimittu tekstistä pari irrallista kohtaa:

"Sillä Herra, sinun Jumalasi, on siunaava sinua,...) (jae 6)

"Anna mielelläsi hänelle, älköönkä sydämesi olko vastahakoinen antaessasi, sillä lahjasi tähden on Herra, sinun Jumalasi, siunaava sinua kaikissa töissäsi, kaikessa, mihin ryhdyt." (jae 10)

Eikä tässä vielä kaikki, vaan työtä tehneelle orjallekin kuului vapautus:

"Jos joku veljesi, hebrealainen mies tai nainen, on myynyt itsensä sinulle ja palvellut sinua kuusi vuotta, niin päästä hänet seitsemäntenä vuotena luotasi vapaaksi, ja kun päästät hänet luotasi vapaaksi, niin älä lähetä häntä tyhjin käsin. Vaan sälytä hänen selkäänsä runsaasti lahjoja.." (5.Moos.15:12-14)

Eikö näin tapahtunut ex-puheenjohtajalle: kuusi vuotta työtä ja aherrusta, seitsemäntenä vuonna koitti vapautus! Ja lahjakin oli ostettu valmiiksi, ei tarvinnut lähteä tyhjin käsin.

Raamatun numerologiassa luku seisemän on hengellisen täydellisyyden luku, sapattivuosi. Luku kuusi on ihmisen luku.
Vuosikokous pidettiin 22.2. Luku 2 tarkoittaa erilaisuutta, erimielisyyttä (hyvän tai pahan vaihtoehtoa). Luku 11 tarkoittaa epäjärjestystä, epätäydellisyyttä (11x2 = 22).

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…