Kannabis lailliseksi

hohhoijaa
Vieras

/ #2471 ihme urpoilua

17.11.2010 00:49

En koskaan lakkaa ihmettelemästä ihmisten typeryyttä. Näiden kannabisvastustajien kommenteista tulee mieleen nämä ihmiset, jotka sitkeästi uskoivat maapallon olevan litteä, vaikka se oli jo todistettu pyöreäksi. Ettei teissä olisi samoja perintötekijöitä?

Ennen Yhdysvaltojen kannabista koskevaa kieltolakia, AMA eli American Medical Association (Yhdysvaltojen suurin lääkäreiden ammattiliitto) vastusti kannabiksen poistamista lääkemarkkinoilta. Aivan oikein, kannabis oli Yhdysvaltojen suosituin lääke ennen vuotta 1937, ja on muuten edelleen asperiiniakin turvallisempi, koska kannabikseen ei ole kuollut ketään. Jopa kahviin kuolee vuosittain jokunen sata ihmistä, puhumattakaan laillista lääkkeistä, alkoholista ja tupakasta.

Ja kannabishan ei todellakaan tee typeräksi. Tähän ei varmaan erikseen tarvitse lähteä listaamaan tunnettuja kannabiksen käyttäjiä, joiden joukossa on tutkijoita, muusikoita, näyttelijöitä, kirjailijoita, lääkäreitä, presidenttejä jne.

Ja en todellakaan ole muuttamassa Hollantiin tai mihinkään muuhunkaan maahan, jossa kannabiksen polttelu on lain suojaamien pykälien kautta mahdollista. Suomi on kotimaani, joten eiköhän minulla ole samanlainen oikeus asua täällä kuin typeriä kommentteja heittelevillä urpoilla.

Mitäpä jos te kannabiksen vastustajat perustaisitte oman saarivaltionne? Ei tosin kannata lähteä liian etelään, siellä kun hamppua saattaa kasvaa ihan luonnonvaraisena.
Äly hoi, älä jätä!