Tornion ensihoito- ja sairaankuljetusten laatu on säilytettävä

Matti Suopajärvi
Vieras

/ #25 Re: Matille (eli vastaus Ilkalle)

19.11.2010 22:51

1.) Vähän sama kun miksei ambulanssia soiteta ennenkuin infarktin ensimmäiset oireet ilmaantuvat?
- Valitettavasti kukaan meistäkään ei huomannut tarjouskilpailun porsaanreikää ajoissa saati osannut kuvitella sitä voitavan käyttää - semmoinenhan olis käytännössä härskiä toimintaa. Toki en voi sitä varmuudella tietää nytkään, mutta jotenkin voin aavistella teoriassa mahdolliseksi. Asia akutisoitui vasta kun selvisi kuinka meidän kokeneille työntekijöille kävi töihinotossa. Valitusaika oli tuossa vaiheessa ohi.

2.) Rehellisesti sanottuna - en tiedä. En ole poliitikko enkä lakimies. Voin helposti kuvitella että työnantajan edustajan jolla on tieto yrityksensä tilinpäätöstiedoista läsnäolo työryhmässä vaikuttaisi vähintään epäilyttävältä. Sitä en myöskään tiedä olisiko luottamusmies voinut käydä lausumassa toivomuksen työryhmälle että kilpailutus olisi tullut tehdä liikkeenluovutuksena. Tuolloin vanhat työntekijät olisi siirretty uuteen yritykseen vanhoina työntekijöinä. Sen olisin ainakin itse halunnut tehdä.

Mutta nyt ollaan tilanteessa jossa ollaan huomattu että onkin mahdollista saada nykyiseen verrattuna paljon heikompaa palvelua ellei joku tee asialle jotain. Adressin kirjoittajat ainakin haluavat, vuorokaudessa melkein 1000 nimeä joista lähes 700 torniolaista. Ja huomenna on uusi päivä...

PS. Jos meillä hoitohommissa huomataan että potilaan tila meinaa lähtä lapasesta tilannetta korjataan vaihtamalla lääkitystä. Miten politiikassa tilanne muka voisi olla joskus peruuttamaton...ihan oikeasti?

Kommentoi adressia

Facebook