Vaadimme vuonna 2007 väärinperustein huostaanotetun, Joona Markus Mikael Leppäniemen palauttamista k

Sisko Mikkonen
Vieras

/ #62 Kuulostaa jotenkin tutulta...

23.12.2010 18:32

Lukiessani tätä juttua, tuli heti mieleeni viranomaisten ja lääkärien käyttäytymisestä ja tuota ilmiötä - "hakemalla haetaan" syytä. Näin toimivat viranomaiset/lääkärit kun he yrittävät pestä kätensä jutussa tapahtuneen virheen takia jonka he ovat tehneet itse! Olen kuullut tällaisesta tosi paljon ja joutunut itsekin joskus, mutta tosin eri syystä kokemaan tämän myös.
Asian korjaaminen on henkisesti raskasta työtä........vielä sen lisäksi että kokee henkistä väkivaltaa kiusaamiseksi tulemisen vuoksi myös.
Kun omat lapseni olivat pieniä, kuulin lastenlääkärin sanovan kandeillensa, että "Katsokaahan, tässä on terve 5 vuotias poika, hänellä on mustelmia jaloissansa ja käsissänsä! Tältä näyttää tämän ikäinen terve poikalapsi! No niin, palataanpa siihen masu-juttuun...." Poikani oli pienenä ikiliikkuja/urheilija/koheltaja ja mustelmia saattoi olla joskus poskessa ja otsassakin.....hävetköön se (intomielinen)lääkäri, joka ei ole läksyjänsä kunnolla lukenut! Lasta ei voi pumpuliin peittää ja ei varsinkaan sairasta lasta. Miksi nykypäivänä ilmenee paljon sellaista että asiakas tietää paremmin kuin lääkäri, että mikä vaivaa. Lääkärien mielestä on väärin että vanhemmat tietävät ja tuntevat lapsensa ja näin ollen osaavat sanoa mikä on eritavalla kuin ennen jne....se käy nimittäin heidän kunniansa päälle!
Mutta huostaanotto tässä tapauksessa! Käsittämätöntä!!! Juuri Joonalle olisi tärkeää olla omassa kodissa! Jo pelkän autismin vuoksikin jo!
Ihan selkeästi se lääkäri yrittää pestä nyt "kasvojansa"......ei ole kanttia myöntää virhettänsä/virheitänsä.
onneksi meillä Suomessa on hyviä lääkäreitä suurin osa, mutta sitten aina joskus osuu tällaisiakin kohdalle...hän ei nimittäin ole ainoa virheiden tekijä :/