Assembly-tapahtuma kiellettävä

Furrow

/ #330 Mitään järjen häivää tässä adressissa ei ole!

15.08.2012 13:38

Kiitos JANNE, lisäksi vielä muille "huolestuneille" allekirjoittajille selvennys tapahtuman sisäpuolella:

Assembly tapahtumissa toimii järjestyksenvalvojat jokaisella sisäänpääsy ovella, joten ei ole mahdollista tuoda alkoholituotteita Assembly tapahtuman sisäpuolelle koska järkkärit tarkistavat jokaisen laukun/repun yms läpikotoisin ennenkuin päästävät sisälle (mutta jos järkkäri sattuu olemaan pelaajan tuttu, voi olla että pieniä määriä alkoholituotteita pääsee sisälle), lisäksi lääkepakkaukset/lääkkeet tarkistetaan. Jos esim. assyläiseltä löytyy lääkkeitä ilman mitään pakkauksia, järjestyksenvalvojat ottavat siitä näytekappaleen ja antavat poliisille. Assyläinen saa lääkkeensä takaisin kun poliisi on vahvistanut ettei ne ole huumeita. Lisäksi järjestyksenvalvojat kiertelevät taukoamatta tietokonepaikoilla tarkistamassa että kaikki on kunnossa. Jos he löytävät alkoholituotteita tietystä ympärystöstä, tarkistavat alueen tietokonepaikat ja niiden käyttäjät. Lisäksi heillä on velvollisuus kutsua poliisi paikanpäällä jotka antavat rikesakon tai heittävät alkoholisoituneen ulos tapahtumasta tavaroineen. Myös he pitävät huolta alkoholisoituneesta huolta selviytymishuoneessa jos löytävät sellaisen ilman juomapulloja/tölkkejä. Alaikäisen osalla he ilmoittavat vanhemmille ja pitävät huostassa kunnes alaikäinen saa kyydin pois tapahtumasta.

Virransäästö: jokaiselle tietokonepaikalle on varattu n.300wattia ettei tule suuria sähkölaskuja tapahtuman pitäjälle. Lisäksi tapahtuman pitäjät ovat saaneet sähkösopimuksen tehtyä Hartwall-areenan omistajan kanssa.

Pelaajat: se on alaikäisen vanhempien vastuulla jos he päästävät lapsensa tapahtumaan. Kukaan muu ei sitä voi kieltää kunhan alaikäiseltä löytyy vanhempien suostumuslappulippunen. Yläikäinen määrä itse meneekö vai jättääkö välistä.

Tämän adressin kirjoittaja on kirjoittanut vääristynyttä tietoa tapahtumasta. Ehkä olisi allekirjoittajilla mahdollisuus käydä tapahtuman sisäpuolella?