Hasis lailliseksi

Jani Tuovinen
Pornainen

/ #5

07.12.2006 15:50

Reija Tyynismaa, oletteko idiootti vai muuten vaan niin vanhanaikainen että et edes tiedä mistä puhut?
Henkilökohtaisesti tunnen useita näitä "narkkari-pilvenpolttajia" jotka eivät poikkea millään tavalla normaalista ihmisestä. Voisit avata silmäsi ja koittaa edes ymmärtää, että kannabis ei ole edes alkoholia vaarallisempi, päinvastoin.
www.google.fi ja sieltä kannabis hakusanaksi ja KATSO perkele. Ja mitä tuohon jokapäiväiseen "hasan poltteluun" tulee, eikö se jumalauta ole aivan 100% oma päätös kuinka paljon sitä pilveä polttelee? Erona alholisteihin se, että polttelua on paljon helpompi kontrolloida kuin alkoholia.
".Eikö mielestäsi tässäkin maassa ole jo tarpeeksi aineista riippuvaisia vieroitushoidon tarpeessa olevia ihmisiä, kun niitä pitäisi vielä laillisesti saada lisää?" Eiköhän tuossa ole kyse lähinnä heroinisteistä, alkoholisteista ja ihmisistä jotka käyttävät oikeita HUUMEITA, vai montakos siihen pilveen on ihmisiä kuollut? 0. Montako viinaan? miljoonia. Entä tupakkaan? miljoonia. EIKÖ TÄMÄ JO KERRO JOTAIN?

Avatkaa jo silmänne herrajestas, luulisi valtiotakin kiinnostavan monien miljoonien eurojen lisäverotulot.
Kelatkaa paljon valtio käyttää rahaa siihen, että poliisit tulevat pidättämään pilvenpolttajia ja heittävät ne linnaan mätänemään, vain koska ne polttavat pilveä? Annetaan kännisten ihmisten hakkaa toisiaan, rikkoa ikkunoita ja huudella kaduilla, kunhan pilvenpolttajat saadaan pois kaduilta "saastuttamasta" meidän ihanaa yhteiskuntaa. Montakos aggressiivista pilvenpolttajaa TAI YLIPÄÄTÄÄN pilvenpolttajaa tunnet? Häpeä saatana tyhmii sanojas, ja ota järki käteen..


Kommentoi adressia