Teemu Mäki pois professorin virasta

Sarianna Tamminen
Vieras

/ #20 erittäin epäilyttävää

27.01.2011 12:53

Teemu Mäki on myös ollut opettajani eikä kurssia voinut suorittaa muutakuin alistumalla Mäen tahtoon.
Huonompaa ja ällöttävämpää opettajaa sai hakea. Myös se että Teemu Mäen yhdessä valokuvakollaasi työssä on yhdistetty yhdyntätakalistoon ja hänen oman lapsensa kuva vierekkäin herättää kysymyksen: Mistä Teemu mäen elämässä on kyse? Hänen kanssaan työskenneiltä taitelijoilta on saatu kuulla että inhottavampaa ja sadistisempaa (toisenkiusaamisesta nauttivaa) työkaveria saa hakea.
On se niin ihanaa että tälläinen tyyppi ohjaa suomen taiteeen uuteen nousuun ja aivopesee oppilaita aivan laillisesti, moraalittomuuteen. Kyllä kaduttaa etten tehnyt numeroa aikanaan koulussa, kun oli pakko opiskella mukisematta. Mutta nyt voin puhua kokemuksesta, siittä mikä on huonoa taidetta mikä hyvää joka kulkee käsikädessä moraalin ja etiikan kanssa, herra Mäki ei sitä ole vielä tajunnut!!!! Perverssi!

ps. ulkomailla Teemu Mäki ei ole suosiossa, klassista taidetta hän ei voi eikä pysty tekemään tuolla päällä.Hänellä on liikaa valtaa, hurmannut kriitikot ja taiteen piirit täysin, joka on todella vääristynyttä ja laittaa kyseenalaiseen valoon nämä taidekoulut kuin myös taitelijapiirit joita Mäki ympärillään pyörittää tai jotka ovat Mäen omakseen ottaneet.