Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!


Vieras

/ #3568 Jordanian ja Pyhän Maan evankelisluterilaisen kirkon linkkejä

15.01.2013 23:45


http://www.pyhamaa.net/ihmisoikeudet.html

Jordanian ja Pyhän Maan evankelisluterilaisen kirkon pastori tohtori Mitri Raheb analysoi esseessään Lähi-Idän tulevaisuutta arabikevään herättämänä. Tarvitaan kansalaisyhteiskuntaa, demokratiaa ja paljon työtä, että kehityksestä osattomiksi jääneet vallankumouksen tehneet nuoret saavat sen mitä oikeutetusti odottavat.

raheb.pdf
Download File
Ihmisoikeudet
"...hyökkäysten uhrit eivät kuolleet jouduttuaan ristituleen palestiinalaistaistelijoiden ja israelilaisjoukkojen välillä, eivätkä he myöskään olleet suojaamassa taistelijoita tai sotilaskohteita. Monet kuolivat kun heidän kotejaan pommitettiin heidän nukkuessaan." Amnesty Internationalin raportti 2.7. 2009 Israelin Gazan operaatiosta.
EAPPI-ohjelma on ekumeeninen kumppanuusohjelma. Ohjelma raportoi ihmisoikeuksien toteutumisesta Israelissa ja Palestiinassa ja tukee paikallisia yhteisöjä ja siviiliväestöä konfliktiin liittyvissä kriittisissä tilanteissa.
Palestiinan vaiettu tuho
Israelilaishistorioitsija Ilan Pappé syyttää maanmiehiään palestiinalaisiin kohdistuvasta etnisestä puhdistuksesta. Hitaasti jauhava puhdistus ei kelpaa uutiseksi. Yliopistolehti 12/2011.

yliopistolehti_pappe.pdf
Download File
Jerusalemin kristittyjen ahdinko
Jerusalemin kristitty väestö vähee nopeasti. Kirkkojen maailmanneuvoston kanssa yhteistyössä toimiva Jerusalem Inter-Church Centre, kirkkojen välisen työn keskus arvioi, että kristityn väestön määrä voi laskea seitsemässä vuodessa 10 000:sta 4500:n Parissa kymmenessä vuodessa kristittyjen määrä olisi tällöin laskenut kymmenesosaan. Syynä on yksiselitteisesti Israelin aggressiivinen laajentumispolitiikka ja siihen liittyvät räikeät ihmisokeusloukkaukset. Pääsihteeri Yusef Daherin raportti.

jerusalemin kristittyjen ihmisoikeudet.pdf
Download File
Kirkkojen maailmanneuvoston päävaliokunnan lausunto Israelin siirtokuntapolitiikasta 2009
"Israelin valtion jatkuva asutuspolitiikka niillä alueille, jotka se miehitti vuonna 1967 on este kansainvälisen yhteyden antaman lupauksen täyttämiselle ja elinkelpoisen Palestiinalaisvaltion perustamiselle. Israelin harjoittama asutuspolitiikka kohdistuu kansainvälisesti tunnustetun Israelin alueen (1949 asetun ”vihreän linjan” rajojen) ulkopuolelle. Tämä uskomattoman häikäilemätön toiminta on kansainvälisesti lähes poikkeuksetta tuomittu koska se laitonta, epäoikeudenmukaista sekä rauhan ja Israelin valtion omien etujen vastaista."

wcc_2009.pdf
Download File

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…