Helsingin joukkoliikenteen heikentäminen

Hämmästynyt julkisenliikenteen käyttäjä, veronmaksaja

/ #11

22.01.2013 00:00

En kannata Calonikusenkadun pysäkin poistoa.
Perustelu; Liikennevaloja säätämällä Sammonkadun ja Caloniuksenkadun risteyksissä säästetään aikaa riittävästi samoin Kalliossa raitiovaunu 8 linjalla sopii risteävän raideliikenteen osalta tehdä vähän ajoituskorjauksia jotka tosin haastavampia kuin yhden pysäkin poisto.
Jos kartalla harpin kanssa katsoo etäisyyksiä pysäkeiden väleissä on lopputulos Caloniuksenkadun pysäkin säilyttäminen mikäli ollaan oikeudenmukaisia.
Jos on pakko yksi pysäkki poistaa olkoon se silloin Perhon pysäkki. Sitä käyttävät kansalaiset ovat saaneet aivan viereen bussi 24:n pysäkin ja Marian sairaalan pysäkit ovat lähellä myös.

En kannata puiden poistamista.
perustelut;
1)Vihreät kasvit ovat tutkimusten mukaan mielenterveyttä kohentavia kun ne ovat päivittäin nähtävissä (masennuksen poistaja)
2)Vilkkaasti liikennöity katu tuottaa melusaastaa mitä lehtipuut ansiokkaasti heikentävät suuren osan vuotta
3)Vilkkaasti liikennöity katu tuottaa myös pölyjä ja muuta saastaa mitä lehtipuut ansiokkaasti puhdistavat
4) Olemme ostaneet kotimme kauniin puistoisen kadun varrelta eikä missään ollut ennakoitavissa että se hakataan kaljuksi (hallintomenettelylaki vaatii ennakoitavuutta virkamiesten päätöksiin ja oletan sen olevan näin isoissa asioissa kymmeniä vuosia).
5)Kun pyöräilytunneli rakennettiin on pyöräliikenne vähentynyt merkittävästi ja erittäin harvoin olen nähnyt pyöräilijää heille tehdyissä taskuissa.
6) Pyöräilijöillä on jo oma rauhallinen saasteista vapaa tie hietaniemen kautta ja sen tulee riittää.