Kisapuisto kuntoon!

Lahden Kisapuisto on arvokas kaupunkipuisto, Helsingin olympialaisten jalkapallon karsintaotteluihin 1952 rakennettu liikunta-alue keskellä kaupunkia.

Kisapuisto kaipaa kunnostusta. Se palvelee entistä monipuolisemmin kaupunkilaisten vapaa-aikaa, mutta alueen ränsistynyt kunto ei ole olympiapuiston arvoinen. 

Me Kisapuisto kuntoon! -vetoomuksen allekirjoittajat haluamme kiinnittää Lahden kaupungin päättäjien huomiota Kisapuiston kunnostamiseen, alkaen jalkapallostadionin kehittämisestä. 

Lahden Kisapuisto täyttää 65 vuotta MM-kisavuonna 2017. Tavoitteemme on stadionille uusi tekonurmi, pääkatsomon kunnostus sekä alueen ympäristön jatkuva hoitaminen juhlavuoteen mennessä.


Lahden Urheiluhalliyhdistys    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Lahden Urheiluhalliyhdistys voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Facebook
Kannatatko perustuloa?