Koirapuisto Liedon keskustaan

Liedossa on lähes aina ollut keskustassa koirapuisto. Joka kerta kun se on purettu on luvatttu myös uusi rakentaa. Kunnalla valmiit 1500 neliön puiston suunitelmat keisvuoren lähettyville.

Nyt päätöksenteko on tyssännyt siihen, että 6/17  pidetyssä yleisötilaisuudessa oli vain 4 ihmistä paikalla. Kunta ei katso järkeväksi rakentaa puistoa mikäli sille ei ole kiinnostusta ja tarvetta.

Mikäli adressi kerää tarpeeksi nimiä toimitetaan se Liedon kuntaan vastaavalle virkamiehelle, jonka jälkeen kunnalla ei pitäisi olla esteitä puiston rakentamiselle koska selkeä tarve ja kiinostus on.

Allekirjoittamalla tämän adressin edistät koirapuisto hanketta. Toivon, että mikäli allekirjoitat niin myös tulet käyttämään puistoa, jos sellainen rakennetaan. Sitoudut pitämään puiston siistinä mikäli sitä käytät.

Kunta hoitaa puiston rakentamisen ja tarvittavat jäte astiat, kuten niiden tyhjennyksen. Valmiit suunitelmat kunnalla jo on eli prosessi saadaan nopeastikkin liikkeelle. Ja mahdollisuuksia voi olla vielä päästä vaikuttamaan, että tulisiko olla pienten ja isojen koirien aitauksen erikseen vai vain yksi iso aitaus.

Adressi siis tiivistetysti vaatii kuntaa rakentamaan keskusta alueelle koirapuiston.

Allekirjoita tämä adressi


TAI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista sivustollamme. Adressin tekijä näkee kaikki antamasi tiedot.

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.
Facebook
Tulisiko avioliittolain olla sukupuolineutraali?