Koko Sisä-Savon, sen elinvoiman, tulevaisuuden ja palvelujen puolesta!

Koko Sisä-Savon, sen elinvoiman ja palvelujen puolesta! 

Sisä-Savon muodostavat Suonenjoki, Rautalampi, Karttula, Vesanto ja Tervo. SavoGrow ja Pohjois-Savon Hyvinvointialueen läntiseen alueeseen kuuluvat myös Pielavesi ja Keitele. Nyt on viimein tullut aika taistella rakkaan kotiseutumme puolesta! Koko Sisä-Savon kestävän hyvinvoinnin, palveluiden, tulevaisuuden sekä elinvoiman puolesta yhdessä ja yhteistyössä!

Vuoden 2024 viikolla 8 julkistetut suunnitelma vaihtoehdot tulevaisuuden sote-palveluista on ollut järkyttävää, surullista ja hämmentää luettavaa sekä kuunneltavaa. Sote-paveluita ollaan karsimassa kovalla kädellä Sisä-Savossa, monien muiden palveluiden tavoin. Näin asia ei saa mennä! Sisä-Savon ihmiset ja sen valitut päättäjät herätys ja etuamme valvomaan nyt heti!

Vuodeosasto on säilytettävä Suonenjoella! Ja terveysasemat jokaisella Sisä-Savon paikkakunnalla! Ja ylipäätään palveluiden alasajo on lopetettava koko Sisä-Savon alueella! Sisä-Savo ansaitsee ja tarvitsee hyvin toimivat lähipalvelut! Sisä-Savon päättäjien on myös aika alkaa tosissaan houkuttelemaan uusia investointeja sekä uusia yrityksiä alueellemme! Toki pidettävä huoli myös nykyisistä. Myös yhdistyskenttää on tuettava. Ja parantaa niiden toiminta edellytyksiä, kun tuovat vapaaehtoisesti niin paljon positiivista ja hyvinvointia monissa eri muodoissaan. Päätäjien on myös pitää huolta ja mielissään kestävän kehtyksen periaatteet, jotta sosiaalinen, taloudellinen ja ekologinen kestävyys saavutetaan alueellamme.

Myös Pohjois-Savon maakunnan ja hyvinvointialueen tasolla on pidettävä huoli koko maakunnan tasapuolisesta kohtelusta sekä lähipalveluista! Kaikkea ei voi eikä saa keskittää viitostien varren kaupunkeihin! Hyvinvointialueen läntinen palvelualue ansaitsee myös oman vuodeosaston kuten muutkin palvelualueet ovat saamassa. Me muutkin maakunnan reinoilla ansaitsemme hyvät ja toimivat lähipalvelut. Myös valtiovallan on hyvä pitää mielessä tasavertaisuus palveluiden järjestämisessä sekä maamme asioista päätettäessä.

Tämä adressi on loistava väylä ja tapa näyttää niin paikkakuntien kuin koko maakunnan ja valtion päättäjille, että taistelemme koko Sisä-Savon, sen palveluiden ja elinvoiman puolesta! Sisä-Savo nyt kaikki yhdessä ja yhteistyössä ajamaan rakkaan kotiseutumme puolta! Laita nimi alle ja näytetään joukkovoimamme! Nimen lisäämällä näytät myös, että välität ja olet valmis taisteluun alueemme parhaaksi! Ehkäpä tämä voisi alkusysäys koko Sisä-Savon kattavalle tiiville yhteistyölle ja edunvalvonnalle. Sisä-Savo on yhdessä vahvempi kuin kunnat erikseen.

Yhdessä, yhteistyössä koko Sisä-Savon puolesta!

Adressi tullaan sattaamaan asianosaisten henkilöiden ja tahojen tietoisuuteen!

Kiitos!

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Jake Luonto voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.

Emme näytä sähköpostiosoitettasi julkisesti verkossa.

Emme näytä sähköpostiosoitettasi julkisesti verkossa.Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…