Koronarokotus päiväkotien henkilöstölle riskiryhmien jälkeen

Toivoisin, että päiväkotien henkilöstö saisi koronarokotteen mahdollisimman pian, heti riskiryhmään kuuluvien henkilöiden jälkeen.

Me päiväkodeissa työskentelevät varhaiskasvattajat emme voi käyttää maskia kaikissa arjen tilanteissa. Me esim. ruokailemme yhdessä lasten kanssa. Meillä ei siis ole erillistä aikuisten lounasaikaa tai -paikkaa. Se vaatisi lisäresursseja. 

Turvavälejä on lähes mahdoton toteuttaa työssämme. Jokainen lapsi mielestäni tarvitsee ja ansaitsee läsnäolevan aikuisen. 

Uskon, että meidän kaikkien kansalaisten etuna ja hyötynä tässä pandemiatilanteessa olisi, että me varhaiskasvattajat pysyisimme mahdollisimman terveinä ja tätäkautta työpaikoillamme.

Olisin hyvin kiitollinen, jos allekirjoittaisit tämän adressin.

 

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Riitta Partonen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…