Korvaushoitoon yhtenäiset kansalliset säädökset

Korvaus hoito on sairauden hoitoa siinä missä esim diabeetikon hoito. Korvaus hoidosta on Olemassa hyviä säädöksiä suosituksia ja asetuksia. Mutta silti eri paikkakuntien hoidon toteutukset eroavat ääripäästä toiseen.  On paikka Kuntia joissa on laadittu ihan omat absurdit säännöt ja käytännöt jossa potilasta palkitaan ja rangaistaan hoidolla ja lääkkeillä. Toisilla paikkakunnilla hoidossa etenemistä rajoitetaan niin että koskaan et pääse kokonaan normaaliin elämään. Pahimmillaan käytännöt luovat ja ylläpitävät huume ongelmaa ja ihminen saattaa vuosien jälkeen jäädä vaille hoitoa ja menettää kaiken.  Säädökset asetukset ja suositukset jätetään omaan arvoonsa ja tilalle luodaan sopimuksia joiden takana on ihmisiä jotka ovat sitä mieltä että Korvaushoito potilas syypää omaan sairauteensa ja saadakseen korvaushoitoa on hänen todistettava Olevansa sen arvoinen monin eri tavoin. Hänen oikeutensa eivät yllä samalle tasolle kuin muiden tavallisten ihmisten ja toiset jäävät vaille hoitoa silloin kun sitä eniten tarvitsevat saadakseen elämänsä kasaan vain koska joku on luonut säännökset joiden perusteella ihmisarvoasi ja oikeuttasi sairaanhoitoon tarkastellaan. Korvaus hoitoon on saatava sitovat yhtenäiset ja yksityiskohtaiset säännöt jotta ihmisten elämillä pelaaminen lopouu eikä niitä voida väännellä oman mielen mukaan. Sekä Korvaushoito lääkäreille ja hoidossa mukana olevien hoitajien olisi saatava tarkat ohjeet ja määräykset miten hoitoa tulee antaa ja miten toimia ongelma tilanteissa niin että potilaan etu toteutuu. 

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Reijo Piiroinen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…