Kotitalousvähennys säilytettävä 50 %:ssa

Kotitalousvähennyksen laskeminen tuhoaa tuhansia työpaikkoja ja kiihdyttää harmaata taloutta

Kotitalousvähennys on alun alkaen luotu kitkemään harmaataloutta pois ja lisäämään työpaikkoja palvelualalle. Mielestämme onkin erittäin tärkeää vakiinnuttaa kotitalousvähennyksen vähennysoikeus ja näin turvata
työpaikat sekä verotulot.


Suomen Kotityöpalveluyhdistys pitää tärkeänä, että kotitalousvähennyksen vähennysprosentti pysyy 50 prosentissa. Kotitalousvähennys on luotu vähentämään harmaata taloutta ja synnyttämään uusia työpaikkoja palvelualalle. Näitä tärkeitä kotitalousvähennyksellä jo saavutettuja tavoitteita vaarannetaan pienentämällä prosenttiosuutta.

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärää ja vähennysoikeuden prosenttimäärää on muutettu useina vuosina. Tämä on tuonut epävarmuutta alan yrittäjien toimintaan ja vaikuttaa myös palveluja ostaviin henkilöihin. Mikäli vähennysoikeutta alennetaan, on isona riskinä, että harmaatalous lisääntyy ja kotiin tuotettavia palvelujen kuten kotisiivousta, tehdään pimeästi. Lisäksi riskinä on, että asiakkaat jättävät käyttämättä palveluja ja näin synnytetään työttömyyttä.


Suomen Kotityöpalveluyhdistys esittää, että kotitalousvähennyksen vähennysprosentti pidettäisiin 50 prosentissa.


Suomen Kotityöpalveluyhdistys on kotiin tuotettavien palveluiden etujärjestö. Pyrimme edistämään alamme koulutusmahdollisuuksia, työllisyyttä ja nostamaan työn laatua sertifioimalla alan toimijoita. Suomen Kotityöpalveluyhdistys on Suomen Yrittäjien toimialajärjestö.

 


Suomen Kotityöpalveluyhdistys ry    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Suomen Kotityöpalveluyhdistys ry voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAIMaksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…