Kovempia keinoja käyttöön hoiva-/palvelukotien valvonnassa

Vähän väliä mediassa putkahtelee uutisia, että ennalta ilmoittamatta tehdyn valvontakäynnin jälkeen yksiköistä on löydetty vakavia puutteita.

Esim. Esperin ja Attendon kohdalla
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ed015f76-fd2b-4a10-90b0-8280e671ec75

ongelmia on ollut useissa yksiköissä.

Tähän tarvitaan tehostetumpia valvontatoimia sekä myöskin vakavampia seuraamuksia laiminlyöntien ollessa enemmän sääntö kuin poikkeus.

Me allekirjoittaneet vaadimme nyt, että tällaisissa tilanteissa valvova viranomainen (Valvira) ei tyytyisi enää sulkemaan vain yhtä yksikköä vaan kyseisen toimijan toimilupa peruttaisiin kokonaan.

Kun olisi olemassa pelko toiminnan loppumisesta kokonaan, tämä pelotevaikutteensa myötä saisi kaikki sote-toimijat toimimaan niin, ettei yhdessäkään yksikössä sulku-uhkaan johtavia ongelmia olisi.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Petri Virolainen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko viikottainen työaika lyhentää 35 tuntiin?