Kratom lailliseksi ja pois lääkeainelistalta!

Tällä adressilla pyritään saamaan oikeutta Kratom -kasville (Mitragyna speciosa) joka on lääkelaitoksen toimesta lisätty lääkeainelistalle. Kyseinen yrtti on viimeisen 2.v ajan antanut niin paljon helpoitusta opiaattivieroituksessa oleville kuin myös alkoholisteille. Lääke myös parantaa mielialaa ja antaa energiaa.

Nyt satoja ellei tuhansia ihmisiä jää ilman tätä apua ,jonka avulla ovat voineet pitää kurissa päihdeongelmaansa. Monet ovat jo päässeet kratomin avulla kokonaan eroot päihteistä.

Kratom on suuri puu, jota kasvaa aasian mantereella. Puun lehdissä on todettu olevan monia vaikuttavia alkaloideja kuten. mitragynine, mitraphylline ja 7-hydroxymitragynine.

Kratomia on käytetty vuosisatoja lääkinnällisiin tarkoituksiin. Kratom lievittää todistetusti kipua. On myös todistettavasti tutkittu että päihdeongelmaiset ovat saaneet apua kratom kasvilta.

Kratomin puolesta    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Kratomin puolesta voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko kauppojen aukiolorajoituksista luopua?