KULTTUURI KUULUU VANHALLE

Helsingin Yliopiston Ylioppilaskunnalle

 

Vanha ylioppilastalo on ollut syntyhetkistään lähtien aatteellisen ja kulttuurisen toiminnan keskus, ylioppilaiden toiminnan näyttämö. Vanha on saavuttanut merkityksensä juuri kulttuurin kautta. Tämän tarkoituksen toteuttamiseen tähtäsivät myös alkuperäiset rahoitushankkeet - kansalaiskeräykset ja tukikonsertit. Isänmaa lahjoitti toivoilleen tilan kulttuurisille kokeiluille ja luovuudelle. Vanhalla on syntynyt aikansa kiinnostavinta teatteria, kuvataidetta, tanssia, performanssia, musiikkia, valokuvaa ja videotaidetta. Tällaisena Vanha on myös säilytettävä, jos emme halua pettää sen rakentajien toiveita. Myös HYY:n omat säännöt ja Vanhan Tukisäätiö korostavat perinteiden säilyttämistä ja kulttuuritoimintaa.

 

Ylioppilaskunnan Laulajat, Akademiska Sångföreningen, Ylioppilaskunnan Soittajat ja Akademiska Damkören Lyran edustavat niin talon historiallista perinnettä kuin vireää nykypäivää. Vetoamme, että HYY peruisi päätöksensä siirtää musiikkikorporaatioiden toimintaa pois Vanhalta ja kannustamme opiskelijoita palauttamaan Vanha Ylioppilastalo suomalaisen kulttuurin ja taiteen keskukseksi!


Allekirjoittaneet ja Vanha palaa! kansalaisliike

https://www.facebook.com/groups/616586061703652/

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Outi Popp voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Pitäisikö rikkaita verottaa nykyistä enemmän?