Kuninkuusravit 2020 ajettava

kuninkaalliset.jpg Kuninkuusravit ovat suomalaisen ravikansan vuoden kohokohta. Kilpailulla on pitkät perinteet ja historia. Kuningas- ja kuningatartittelit ovat erittäin arvostettuja lajin sisällä. Ensimmäiset Kuninkuusravit kilpailtiin vuonna 1924 ja ainoastaan sotien vuoksi Kuninkuusravit ovat jääneet ajamatta. Tänä vuonna kuninkuudet uhkaavat jäädä jakamatta, sillä koronavirusepidemian vuoksi Kuninkuusravit on päätetty siirtää ensi vuoteen.

Kuninkuusravien tilalle on tänä vuonna noussut Raviturnajaiset, joka ei nimenä ikävä kyllä kerro mitään potentiaaliselle yleisölle. Mikäli elokuun ensimmäisenä viikonloppuna joka tapauksessa ravataan tasokkaat ravit, joissa suomenhevoset esittävät pääroolia ja palkintopöytä on katettu, mikä estää jakamasta arvostettuja titteleitä? Yleisön puuttuminen tietenkin syö osaltaan tunnelmaa, mutta laskeeko se kolmen kisan hurjan uurastuksen tuoman tittelin arvoa?

Ehkä jollain hevosella on tänä vuonna viimeinen kilpailukausi ja sitä myöten viimeinen mahdollisuus kisata titteleistä? Joku toinen saattaa olla juuri tänä vuonna parhaimmillaan, mutta palkitaankin vain Raviturnajaisten voitolla. Olisi väärin, jos kuningas- ja kuningatartitteliä ei tänä vuonna jaettaisi. Vain siksi, että paikalle ei voida ottaa yleisöä.

Asialla on myös koko lajin kannalta valtava merkitys. Elämme täysin poikkeuksellista aikaa, jonka myötä urheilutarjonta, muusta viihteestä puhumattakaan, on normaalia vähäisempää. Raviurheilulle tilanne tarjoaa upean näyteikkunan. Hyvin markkinoituna Kuninkuusravit keräisi tv-katsojia myös lajin vakioharrastajien ulkopuolelta, minkä myötä lajin pariin saattaisi päätyä suurikin määrä uusia kiinnostuneita ihmisiä. Onko raviurheilulla todella varaa jättää tällainen tilaisuus käyttämättä? Nyt on tärkeän päätöksen aika. Ja sen päätöksen pitää tulla nopeasti.

Vaadimme, että myös tänä vuonna kruunataan uusi ravikuningas ja ravikuningatar. Seinäjoella, tai jossain muualla. Allekirjoita, jos olet samaa mieltä! Toimitamme vetoomuksen ja listan allekirjoituksista Suomen Hippoksen valtuuskunnalle maanantaina 1.6.2020.  

Kari Eriksson
Harri Haavisto
Viena Kauppi


Kari Eriksson, Harri Haavisto ja Viena Kauppi    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Kari Eriksson, Harri Haavisto ja Viena Kauppi voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…